Skip to main content

Covid la Antene. Alina Puşcaş şi Adriana Trandafir, internate din cauza Covid-19

 
Covid la Antene. Alina Puşcaş şi Adriana Trandafir, internate din cauza Covid-19

Covid la Antene. Alte două vedete din echipa emisiunii Te Cunosc de undeva au fost confirmate cu Covid-19. Este vorba despre actriţa Adriana Trandafir (Te cunosc de undeva şi Sacrificul) şi Alina Puşcaş (prezentatoare Te cunosc de undeva).

Publicitate

Alina Puşcaş este internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan”, transmite Adevărul. Într-un mesaj pe Instagram, vedeta a spus că se simte bine şi nu are simptome specifice Covid-19.

„Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă».

Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună”, a spus Alina Puşcaş pe Instagram.

Pe de altă parte, actriţa Adriana Trandafir este internată la Matei Balş, scrie News.ro care citează o postare, de pe Facebook, a actorului Ion Haiduc (coleg al Adrianei Trandafir).

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, după cum a scris Ion Haiduc.

Reamintim că au mai fost confirmaţi şi Andrei Ştefănescu - Antena Stars şi Te cunosc de undeva (asimptomatic) şi cântăreţul Marcel Pavel.

Alertă de Covid la Antena 1: Show-ul Te cunosc de undeva a fost suspendat

Reamintim că postul Antena 1 a decis să oprească filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva. Într-o poziţie transmisă către Paginademedia.ro, aceştia menţionează:

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct”, spun reprezentanţii postului.

Într-o ediţie Sinteza Zilei, de săptămâna trecută, au avut intervenţii prin telefon Cosmin Seleşi (co-prezentatorul show-ului) şi Andreea Bălan (membru al juriului).

Citeşte şi: Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

Seleşi a precizat că testul său este negativ, iar Andreea Bălan a spus că nu a participat la filmări în ultimele 10 zile. De asemenea, Monica Anghel, partenera lui Marcel Pavel la Te cunosc de undeva, a afirmat că nu a fost infectată.

News.ro: Actriţa Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19, internată la Institutul „Matei Balş”

Adevărul.ro: Alina Puşcaş, mesaj din spital: „Eu sunt chiar fericită că mă imunizez“

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Puschoci Puschoci
    Ba blegule mihai. Cum adica sa stingem becul?
    Uite ca Pro are audiente foarte bune cu reluari din Fierbinti si filme vechi. Poate sa mearga asa pana la sfarsitul anului. Dar Antenuta nu poate, cu reluari de emisiuni...
  • felix felix
    Nu se simte nimeni vinovat la antene ca au permis ca cineva cu simptome de raceala intr-o perioada ca cea pe care o traim sa aiba acces in studio si sa participe la emisiune? Fara sa i se spuna sa mearga acasa.Nu exista niste reguli interne ca cele pe care le tot auzim citite la Observator? Nu se aplica pentru toti? Kandia au inchis, FanCurier erau aratati cu degetul, terasa aia din Vama este inchisa. Macar un comunicat care sa explice situatia ascunsa pana acum. Ca nu l-au internat pe Marcel pavel acum doua-trei zile cand a aparut cazul in presa. nu e de dorit nimanui si clar nimeni nu a vrut asta,dar este o proasta gestionare a acestui caz. Sint curios daca la acces direct se respecta reguli de distantare mai ales ca din ce am aflat zilele trecute echipa afla tarziu cu cine se intalnesc cei doi si la ce petreceri participa. daca au luat Covid la petrecere aia cu emily? unii oameni nu merg la birou sau poarta masca 8 ore desi nu isi doresc asta. Dar sint responsabili cu ei si colegii lor. Bine ca pe badea il preocupa daca au politistii masca cand vorbesc cu el,dar nu vede ce e la el in platou
  • mihai mihai
    ai scris doar ca să scrii cum să înceapă producțiile la anul când deja televiziunile nu mai au conținut și nu mai au producție știi ce înseamnă asta ne având conținut înseamnă să stingem becul data viitoare gândește înainte să vorbești
  • Puschila Puschila
    Cand esti disperat dupa audiente... Vad ca si Pro a inceput cu filmarile la serialul Vlad.
    Nu mai bine opresti tot si incepi filmarile la seriale, sau emisiuni la anul ?

Trimite un comentariu

sus