Skip to main content

Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

 
Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

UPDATE. Antena Group solicită companiilor media să nu mai vehiculeze, cu nume, "informaţii privind starea de sănătate a persoanelor implicate în producţia Te cunosc de undeva", o producţie "momentat suspendată datorită descoperirii unor cazuri de infectări cu Coronavirus".

Publicitate

Precizarea Antenei vine după ce o serie de nume din echipă au fost vehiculate ca infectate, după internarea lui Marcel Pavel la Institutul Matei Balş.

Agitaţie în echipa emisiunii Te cunosc de undeva, de pe Antena 1.

Show-ul a fost suspendat, anunţă postul de televiziune, într-o poziţie oficială trimisă Paginademedia.ro.

"A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct."

Suspendarea emisiunii vine după ce Marcel Pavel a fost internat la Institutul Matei Balş unde, potrivit Agerpres, ar fi fost depistat ca infectat cu coronavirus.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, mai mulţi participanţi la filmările emisiunii sunt suspecţi de coronavirus, printre care şi o serie de vedete, dar şi angajaţi din zona tehnică. Antena 1 nu a precizat despre cine este vorba.

Totuşi, de notat de unul dintre concurenţii Te cunosc de undeva, totodată prezentator Antena Stars, nu mai este pe post de câteva zile.

Totodată, potrivit aceloraşi surse, vor intra în autoizolare cei care au venit în contact pentru mai mult de 15 minute cu cei suspecţi de coronavirus.

Conform aceloraşi surse, ultima filmare Te cunosc de undeva la care a participat echipa a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână-zece zile.

Ce spune Antena 1:

"Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum.

Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă."

Citeşte Solicitarea Antena Group către presă: nu daţi curs publicării de informaţii privind starea de sănătate a echipei Te cunosc de undeva

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Când se lansează Aleph News?
  • Allex Allex
    Sănătate multă tuturor! Nu e vorba de vreo propagandă, pur și simplu filmările s-au reluat firesc atât la Antena, cât și la Pro, iar riscul există.
  • Dan Medisanu Dan Medisanu
    I-a blestemat Emily, fosta asistenta de la Acces direct!
  • R R
    Nici pe cele ale filmelor,stirilor,divertisment nu le-au pus
  • Marian Marian
    Pacat ca sa ajuns aici dar cand te grabesti sa faci orice de dragul audientei aici se ajunge , nu doresc raul nimanui dar antenuta calca si pe cadavre sa ajunga sus , sau cine stie poate este propaganda antenutei , cum nu se intampla si la vulpita sa inchida aceasta emisiune care persista in degradarea umana .
  • jk jk
    Se aude ca si Barabancea ii infectata

Trimite un comentariu

sus