Skip to main content

Apărătorii primarilor de Bucureşti. Site-urile controlate de Silviu Mănăstire şi Bogdan Chireac, elogii pentru primarii Daniel Băluţă şi Daniel Florea

 
Foto | Libertatea
Foto | Libertatea

UPDATE. Silviu Mănăstire a precizat într-un punct de vedere către Paginademedia.ro, că nu are nicio implicare în acţionariatul PSNews. Cât despre implicarea editorială, "ea se rezumă la publicarea unor materiale sau editoriale, din când în când".

Publicitate

Apărătorii primarilor de Bucureşti. Site-urile controlate Silviu Mănăstire (realizator B1 TV) şi Bogdan Chireac (invitat de casă Antena 3) au publicat multe articole laudative la adresa primarului Daniel Băluţă de la sectorul 4, respectiv la adresa primarului Daniel Florea de la sectorul cinci, fără să fie marcate în vreun fel ca publicitate, informează ziarul Libertatea.

PS News (despre care Libertatea scrie că este controlat de Mănăstire) a publicat, în plin scandal cu legături între interlopi şi primărie, articole care scot în evidenţă „realizările” primarului de la sectorul patru.

„Schimbarea la faţă a sectorului 4”, „Băluţă s-a remarcat prin proiecte ambiţioase”, „sectorul 4 a cunoscut o dezvoltare economică foarte rapidă” sau „Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, lider pe reţelele de socializare” - sunt doar câteva dintre titlurile date de site-ul PS News la articolele despre primăria sectorului patru.

În total, din iunie anul trecut până în iunie anul acesta, PS News a scris 42 de articole despre realizările lui Băluţă, scrie Libertatea.

Publicaţii precum Libertatea sau Rise Project au publicat în ultima lună mai multe materiale, cu multe fotografii, despre legături dintre interlopi - Clanul sportivilor şi poliţişti locali şi alţi angajaţi ai instituţiei.

DC News, elogii pentru Florea de la sectorul 5

DC News, site deţinut de Bogdan Chireac, a publicat sâmbătă un material laudativ pentru primarul sectorului 5 - Daniel Florea. În respectiva „ştire”, publicaţia a botezat un cartier de 1,8 milioane de euro cu numele Florea City, notează Libertatea.

Articolul relatează o acţiune organizată chiar de DC News, în care site-ul lui Bogdan Chirieac a primit bani de la Primăria Sectorului 5 pentru a organiza o dezbatere online.

Textul nu este marcat cu publicitate, după cum sesizează sursa citată, dar se foleseşte chiar de menţiunea „Exclusiv” pentru a-şi promova materialul.

Reamintim că DC News are contracte pe bani publici şi cu primăria lui Băluţă. Publicaţia lui Bogdan Chirieac a câştigat un contract de 2,4 milioane de lei pentru a organiza conferinţe cu publicul pentru Primăria Sectorului 4.

Vezi textele Libertatea, aici şi aici

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen-Nina Oltean Carmen-Nina Oltean
    OHO ,DE VREO JUMATATE DE AN AM OBSERVAT LAUDATIUM PTR BALUTZA LA B1TV NU NUMAI DE CATRE MANASTIRE CI,DE INTREG POSTUL {IN AFARA DE BAIETII DE LA ORA 18}!!!
  • Carmen-Nina Oltean Carmen-Nina Oltean
    LA MANASTIRE IN EMISIUNE GASESTI TOATA "FAUNA" PSDISTA,FOOOOORTE DES PE STICLA: PONTA PLAGIATORUL "DOTTORE",CIOLACU PRETENUL LUI HAISAM ,ANDRONEASCA ZISA SI AMBRAMBURICA ,L.POP "GENUNCHE",ROMASCANUL DE LA CANCAN ,SI CATI ALTII CARE NU STIU CE "MESAJE"POT TRANSMITE ,MAI ALES DE BUN SIMT SI NU MINCIUNILE SI PROSTIILE CEI CARACTERIZEAZA DAR DACA ASTA-I "OPOZITIA"....
  • smenar smenar
    Bogdan Chiriac il si maninca pe primar daca e nevoie:))) si tot nu se satura
  • Adi Adi
    Poate înțelege lumea de ce credibilitatea presei din România este ZERO!
  • mile mile
    exact ca rares bogdan cum facea
  • jk jk
    Si stiri,sa nu zic laudative,pe RTV si uneori A3

Trimite un comentariu

sus