Skip to main content

VIDEO. Cum a ajuns Bill Gates "vinovat" în pandemie? Conspiraţii, chipuri, 5 G. Cu Marian Voicu

 
VIDEO. Cum a ajuns Bill Gates "vinovat" în pandemie? Conspiraţii, chipuri, 5 G. Cu Marian Voicu

Interviurile Paginademedia. Cum a ajuns Bill Gates să fie "vinovat de serviciu" în chestiunea coronavirus? Cum s-a ajuns la fabulaţiile cu 5G şi la teoriile conspiraţiei cu chipuri implantate?

Publicitate

O discuţie relaxată, însă pe un subiect cât se poate de serios, cu Marian Voicu, cel care va face la TVR emisiunea Breaking Fake News.

O discuţie pe care vă invităm să o urmăriţi (mai ales că Marian Voicu e un specialist în a urmări ce înseamnă Fake-News şi manipulări - a făcut documentare şi a scris o carte despre fenomen).

VIDEO. Fake-News, manipulare, Bill Gates, conspiraţii - cu Marian Voicu

Emisiune specială despre Fake-News

În fiecare duminică, de la ora 16.30, Marian Voicu vorbeşte la TVR 1 despre "Breaking Fake News", împreună cu invitaţii. Mâine (duminică), Bill Gates şi conspiraţiile croite în jurul lui sunt subiectul.

În următoarele ediţii, vorbeşte şi de fake-uril care au circulat inclusiv pe posturile TV de la noi (familiile plătite să spună că morţii lor au avut coronavirus).

Marian Voicu | Carte de vizită

Marian Voicu este jurnalist, realizator de filme documentare şi scriitor.

A produs în 2017 filmul documentar Breaking Fake News: razboiul de dupa razboiul rece?, iar in 2018 a publicat la editura Humanitas volumul Matrioşka mincinoşilor: Fake News, manipulare, populism.

Printre cele mai recente filme documentare, realizate pentru Televiziunea Română, se numără „Război şi pace în Ucraina” (2019), „Breaking Fake News! Războiul de după războiul rece?” (2017) şi „Torna, torna, fratre! Povestea aromânilor spusă de ei înşişi” (2015).

A publicat „Matrioşka mincinoşilor: Fake news, manipulare, populism” (Humanitas, 2018), „Visul lui Cotovschi”, în volumul colectiv „Vin ruşii!” (Humanitas, 2018) şi „Tezaurul României de la Moscova: Inventarul unei istorii de o sută de ani” (Humanitas, 2016).

Citeşte şi: Emisiune despre Fake News, la TVR 1. Începe duminică. Cine este realizatorul?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    doar putina minte iti trebuie ca sa nu inghiti pastila conspiratiilor Emisiunea a fost extrem de interesanta dar s-a treminat suspect de brusc Astept continuarea Poate si obsedatii v-or invata ceva din asta
  • ion cu vaca ion cu vaca
    fabulatii, 5g, alte ineptii. obae le stie pe toate! stati aproape

Trimite un comentariu

sus