Skip to main content

Gata pauza forţată cauzată de pandemie. Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu s-au întors la filmări

 
Gata pauza forţată cauzată de pandemie. Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu s-au întors la filmări

Din nou la filmări. Antena 1 reluat filmările pentru emisiunea Chefi la cuţite, după o pauză forţată cauzată de pandemie, scrie publicaţia TVMania.

Publicitate

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Gina Pistol (prezentatoarea show-ului) s-au întors la filmări în urmă cu aproximativ o săptămână, după cum au confirmat şi reprezentanţii postului pentru Paginademedia.ro.

Filmările se desfăşoară după anumite reguli, pe care atât chefii cât şi concurenţii sunt nevoiţi să le respecte:

„Emisiunea Chefi la cuţite e un caz atipic pentru că e o emisiune care se filmează fără public şi în mod normal. Distanţarea e mult mai uşor de păstrat, în cazul nostru. Temperatura se ia la intrare, iar concurenţii gătesc cu mănuşi”, au mai spus aceştia pentru Paginademedia.ro.

Ediţiile care se filmează în această perioadă, din sezonul opt, ar trebui să intre pe post în grila de toamnă.

Reamintim că Antena 1 a suspendat filmările pentru mai multe producţii la jumătatea lunii martie, ca măsură de prevenţie răspândirii pandemiei de coronavirus în ţara noastră.

Printre emisiunile suspendate atunci se numără Chefi la cuţite, Next Star, o emisiune de dating cu Liviu Vârciu sau serialul Sacrificiul.

De asemenea, nu este singurul post care a avut de suferit în acest context. Pro TV şi Kanal D au suspendat mai multe producţii.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Deocamdată nu sunt decise 100% emisiunile. Ce s-a decis e că Vocea nu va fi anul acesta, din cauza pandemiei. 100% vor fi Masked Singer, Visuri la cheie, La Măruță, Vorbește Lumea și bineînțeles știrile. Conducerea lua în calcul difuzarea unui reality care să se desfășoare într-un loc restrâns, cu o echipă cât mai mică în spate, ceva în stilul Big Brother, însă nu se știe dacă se va concretiza. Un alt show care s-a vrut la sfarșitul acestei primăveri, era Ferma, care iarăși e incertă pentru 2020. Vom vedea .
  • marian marian
    Pana la urma cine spune adevarul ? Se filmeaza Vocea Romaniei sau Big Brother ? Am inteles ca se filmeaza in curand serialul Vlad. Dar Las Fierbinti, daca stie Allex? Altceva ce se mai filmeaza la PRO pentru toamna ? Multumesc anticipat.
  • Allex Allex
    Iuli, Vocea României nu se face anul acesta. S-au reluat filmările doar pentru Visuri la cheie și Pe bune. În curând se vor relua și filmările pentru încheierea producției Masked Singer.
  • BucatarescuL BucatarescuL
    Deci concurentii gatesc cu manusi. Bun. Dar poarta si masti ? E mai importanta masca, nu manusile.
    Dar prezentatoarea si cei trei jurati ? Au si ei masti si manusi ?
  • Bdorin Bdorin
    S-au intors de vreo doua saptamani deja maine poimaine fimeaza si finala
  • jk jk
    Sa postati comentariile mai stiti?!
    E luni 6 jumate si ultimul public e de sâmbătă la pranz
  • Iuli Iuli
    Filmează de 3 săptămâni! Sunteți în urmă cu știrile.
    Și ProTV a reluat filmările pentru Vocea României (fără public) și Visuri la cheie urmând ca serialul Vlad să reînceapă filmările din Iulie 2020

Trimite un comentariu

sus