Skip to main content

Vloggerul Colo, anchetat de poliţie. A instigat la violenţă şi hărţuire sexuală: „Eram în goana după like-uri şi vizualizări”

 
Vloggerul Colo, anchetat de poliţie. A instigat la violenţă şi hărţuire sexuală: „Eram în goana după like-uri şi vizualizări”

Vlogger cu aprope un milion de abonaţi, în vizorul poliţiei. YouTuber-ul Colo (Alexandru Bălan) este în centrul unei anchete, deschisă de Poliţia Capitalei, pentru că a institgat la violenţă şi hărţuire sexuală împotriva minorelor, scrie Libertatea, care citează Mediafax.

Publicitate

„Eram în goana după like-uri şi vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine”, îşi justifică chiar el ieşirea nepotrivită, într-un clip postat aseară pe Facebook (pe larg, mai jos).

O bucată de clip s-a viralizat în ultimele zile în online. Pe înregistrare, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate şi nepotrivite, despre viol şi felul în care se îmbracă adolescentele. O mică mostră, din cele spuse de vlogger:

- Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, şi vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereţi

Replicile sale au stârnit critici dure în online, în urma cărora s-a autosezizat şi poliţia. Canalul său numără peste 850.000 de abonaţi, pe YouTube, iar pe contul său de Instagram are aproximativ jumătate de milion de followerşi.

„În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, arată un anunţ al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi citat de Libertatea.

De asemenea, organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor, anunţă că a făcut o plângere penală pe numele vloggerului Alexandru Bălan. Îl acuză de instigare publică la viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor, menţionează sursa citată.

Vlog cu scuze, postat ieri: Eram în goana după like-uri şi vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine

Alexandru Bălan a venit, aseară, şi cu un videoclip intitulat „Îmi cer scuze”. Afirmaţiile pentru care este cercetat Bălan, acum, au fost făcute „acum câţiva ani”, după cum susţine chiar el în clip.

„Eram în goana după like-uri şi vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine”, a spus acesta, printre altele.

Acesta a mai adăugat:

„Am făcut o glumă proastă. Îmi pare rău.

Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. Îmi cer scuze pentru a deranjat. Nu reprezintă nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aveam cea mai bună gândire, acum ceva timp când a fost făcut clipul acela. Nu aveam nici acest număr de abonaţi, luam totul în derâdere.

Conştientizez acest lucru, acum când mi-am dat seama că mă urmăresc şi mulţi copii.

Regret că am promovat nişte lucruri pe internet”

În clipul său, mai susţine că în ultima vreme a promovat mai mult lucrurile educative.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    @piticule - foarte adevarat. S-a umplut internetu de vlogheri. Daca intrebi un pusti de 7-10 ani ce vrea sa faca in viitor iti va spune doar atat; vlogar.
  • denis denis
    POLITIA ROMANA SA VIZUALIZEZE CLIPUL - COLO Alexandru Balan - dialog SOCANT cu un copil de 12 ani ***
  • piticu agresiv piticu agresiv
    Incredibil cum unu cu fatza asta si care spune ce spune are milioane de falouarsi. Babaeti vi s-a micsorat creieru de la poluare? Mancati prea mult zahar? Beti de la chiuveta? Care e treaba? Cum sa piarda cineva vremea sa-l asculte p-asta? In ce hal suntem !!!
  • ene ene
    COLO Alexandru Balan - dialog SOCANT cu un copil de 12 ani https://www.youtube.com/watch?v=r6C5lmvdTDE
  • jk jk
    Mai trist e ca multi ii dau dreptate si sustin
  • Liviu Vloggerul Liviu Vloggerul
    Nu e problema, poate primi like-uri si in puscarie si sa instige la violenta cat doreste. Acolo va avea parte pe masura de tot ceea ce predica.
  • Nicolae Nicolae
    Agreseaza sexual si baietii nu doar fetele minore: https://www.youtube.com/watch?v=F86QlsaiyD8&fbclid=IwAR22B6dTDDjiG8XgoHMe70xy1sKYSRJNAzGOSS4VbooAmsMnO9n45X8t778
  • RzV RzV
    Daca e sa o luam drept si sa se autosesizeze politia pentru astfel de afirmatii atunci numai cu asta ar trebui sa se ocupe. Sunt multi youtuberi care afirma multe chestii si care chiar comit multe fapte ce pot fi sanctionate, mult mai grave. Si la TV se promoveaza multe chestii ce puteau fi sanctionate foarte usor dar se mai trezesc si ei din cand in cand sa mai viralizeze cate un caz cu un om cunoscut ca cei mai mici sa nu aiba astfel de reactii pe net in viitor, desi la ce generatii urmeaza si la cum sunt toti in goana dupa vizualizari va fi din ce in ce mai greu sa tii in frau pe toata lumea.

Trimite un comentariu

sus