Skip to main content

Comunicat. SIEL INVEST aduce în România o soluţie pentru măsurarea simultană, fără contact, a temperaturii mai multor persoane, de la Dahua Techology

 
Comunicat. SIEL INVEST aduce în România o soluţie pentru măsurarea simultană, fără contact, a temperaturii mai multor persoane, de la Dahua Techology

Comunicat. SIEL INVEST distribuie în România o soluţie profesională non-contact de detectare a temperaturii umane, ce permite măsurarea simultană a mai multor persoane de la distanţă, ea fiind perfectă pentru companiile care îşi reiau activitatea după pandemie şi sunt obligate să asigure măsuri de prevenţie a răspândirii Covid-19.

Publicitate

SIEL INVEST furnizează aceste servicii, încă din luna aprilie, către numeroase fabrici, clădiri de birouri, spitale şi centre comerciale.

Soluţia este dezvoltată de Dahua Techology şi constă într-o cameră termală, care măsoară cantitatea de energie pe care o persoană o emite în raport cu împrejurimile sale, un senzor de calibrare a temperaturii şi un echipament de înregistrare a datelor, cu inteligenţă artificială.

Astfel, sistemul Dahua Technology reprezintă o alternativă mai sigură, mai rapidă şi fără contact în măsurarea temperaturii umane. În momentul detectării unei persoane cu temperatură ridicată, sistemul va emite o alarmă pentru a uşura planul de intervenţie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Soluţia Dahua Technology se remarcă prin precizia măsurătorilor, având o marjă de eroare de doar +/- 0,3 grade Celsius, analiza şi afişarea în timp real a temperaturii persoanelor, sistemul non-contact, măsurarea simultană a mai multor persoane şi multiple configuraţii adaptabile fiecărei nevoi, avertizarea lipsei măştii de protecţie, recunoaştere facială prin intermediul bazei de date, instalare şi utilizare uşoară, suport tehnic permanent şi livrare rapidă din stoc.

„Acestă tehnologie este rezultatul experienţei acumulate în diferite ţări ale lumii de o echipă de peste 5000 de specialişti. Ne bucurăm să putem oferi agenţilor economici din România o soluţie performată, de ultimă oră, care va contribui la întoarcerea la serviciu în siguranţă a angajaţilor sau la protejarea clienţilor.

Este un sistem non-contact care oferă beneficii multiple, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în spitale, şcoli, clădiri comerciale sau zone rezidenţiale”, a declarat Larisa Negru, Director General Siel Invest.

GALERIE FOTO. Soluţia de măsurare a temperaturii

În prezent, cea mai răspândită metodă de verificare a temperaturii angajaţilor sau vizitatorilor, adoptată la scară largă şi la noi în ţară, este termometrul portabil. Această metodă implică însă utilizarea de personal sau operator suplimentar şi limitează viteza de intrare a persoanelor într-un spaţiu.

De asemenea, această metodă implică distanţarea socială a operatorilor de subiecţi la 1,5 m – 2 m, lucru greu de realizat.

Despre SIEL INVEST

SIEL INVEST este o companie cu o activitate de peste 27 de ani în domeniu, având drept obiectiv principal distribuţia echipamentelor destinate sistemelor de siguranţă şi securitate electronică.

Misiunea companiei este de a oferi clienţilor garanţia unor produse care să corespundă în totalitate celor mai exigente cerinţe şi aşteptări.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    fanele! *** dar de prostie nu asa ca te chinui toata viata ( daca nu deschizi o carte )
  • Şică Balalaică Şică Balalaică
    Aşa e, Fănele, e doar o simplă întâmplare că o boală apărută de nicăieri, pompată de presa corporatistă până la nivelul unei apocalipse virale, aduce cu ea schimbări politice, sociale şi economice imposibil de implementat într-o perioadă atât de scurtă.

    Acum, ca să fiu şi mai aproape de subiect, dacă are generosul sponsor nişte măscuţe dintr-alea care se poartă pe sub năsuc, cum am văzut eu la Şică Mandolină, vreau şi eu vreo douăj de bucăţi.
  • Stefan Stefan
    Un nou pas catre globalizare, prin manipularea populatiei de catre oculta mondiala condusa de Bill Gates!
    /s

Trimite un comentariu

sus