Skip to main content

Asistenta TV de la Acces Direct își dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpița. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat niște reguli"...deontologice

 
Asistenta TV de la Acces Direct își dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpița. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat niște reguli"...deontologice

Demisie de la Acces Direct. Asistenta TV Emilliana Burghelea (Emily) și-a anunțat demisia, după ediția de aseară. La baza deciziei ar sta, din spusele acesteia, un incident care-i are în centru pe Viorel și Veronica Stegaru, cuplul facăut celebru de Antena 1 în ultimele cinci luni. 

Dacă în emisiunea de ieri, asistenta a spus ce nu e în regulă cu cazul Vulpița (după care a demisionat), azi, prezentatoarea Mirela Vaida își acuză fosta asistentă de ... încălcarea deontologiei.

Publicitate

Detalii, în continuare:

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronică și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste asta. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, Mirela”, a spus asistenta TV ieri, pe post. După care a anunțat într-o postare pe Instagragam, plângând, cu machiajul șiroind pe față, că demisionează: 

„Veronica mi-a spus clar, cu subiect și predicat, că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele. Am încercat să semnalez asta, dar s-au făcut că plouă. Ei spus că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”

Azi, Vaida și-a acuzat asistenta pe post:

"Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o.

A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună"

De notat că momentul de la Acces Direct, din finalul emisiunii de ieri, nu mai apare pe AntenaPlay.

Asistenta Emily Burghelea a făcut și un video, după emisiunea de aseară, în care a explicat motivele demisiei. Printre altele, a spus:

„În momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni n-am putut să mai fac parte din acest proiect. Am realizat că nu este în regulă ce se întâmplă acolo. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, indiferent că este Vulpița sau altcineva.

Este mult sub semnitatea oricărei femei, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.

Azi m-au pus să fac ceva ce nu pot să fac. Nu pot să tac, când cineva vine la mine, se plânge, și spune că sunt singura variantă de scăpare”, a mai punctat ea. 

Vaida, azi la Acces Direct: Fosta noastră asistentă a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”

Răspunsul la acuzațiile asistentei a venit, din partea moderatoarei Mirela Vaida, în emisiunea de astăzi: 

„Am ținut mult la fata asta care a plecat. Ne-am luat mult hate, după emisiunea de ieri. Hai să vedem ce s-a întâmplat. Eu am iubit-o pe fosta noastră asistentă.

De ce a făcut ea acea afirmație, care a aruncat România în aer?

Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o.

A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”, a spus Vaida.

Moderatoarea l-a pus pe Viorel Stegaru să-și povestească verisiunea. Pe scurt, Emily Burghelea i-a chemat, sâmbătă seara, la o petrecere, unde au consumat alcool, după cum a povestit el. 

Radu Rotaru, reporter Acces Direct: „Cu privire la presupusele agresiuni, noi am fi aflat primii despre așa ceva. Am fi aflat în calitate de prieteni și nu s-a pus problema despre ceva de acest fel. Am fi luat măsuri. Am asistat la agresiuni verbale și mereu am intervenit, dar nu la violență”, a spus acesta. 

Viorel Stegaru: „Sâmbătă când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon.

Eu eram întins în pat și vine Veoronica și îmi spune că a sunat Emily să mă duc la ea la o petrecere.

A trimis o mașină se ne ia. Când am ajuns acolo, ne-a spus să nu spunem la nimeni ce o să se întâmple în acea seară.  Ne-a pus vin pahar, din care eu am gustat. Când ne-am întors ne-a ruhat, din nou, să nu spunem ce s-a întâmplat acolo”, a spus Viorel. 

Mirela Vaida: „De ce au chemat-o? Să o îmbete? Au chemat-o acolo să râdă prietenii ei de ea?”, a completat Vaida. 

VIDEO. Momentul de la finalul Acces Direct, de ieri

VIDEO. Vlogul făcut de Emily Burghelea, în care vorbește despre demisie

Trei amenzi și o somație, pentru „serialul Vulpița”: 100.000 de lei, 10.000 de lei și 15.000 de lei

Serialul „Vulpița” continuă și la aproape șase luni de la debut. A început pe 13 ianuarie și a fost „întreținut" de moderatoarea Mirela Vaida, dar și de reporterii Acces Direct. S-au „stors”, zilnic, povești de la cei doi protagoniști.

Povești din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viața personală intimă a celor doi soți (relații extraconjugale ale Vupliței, relațiile dintre Vulpiță și socră și multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Până acum, a luat trei amenzi și o somație: Una de 100.000, una 10.000 și alta de 15.000.


Citește și: Cât i-a „costat” Vulpița pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiței


Vulpița cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câți bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpița? Mulți, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinți în audiențe


AUDIENȚE DIVERTISMENT. Vulpița, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Vezi și: Vulpița „mângâiată” de CNA. Somație pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Pe scurt:Emily s-a facut crița sâmbătă,a simtit că zboară și aia a fost.A zis...ori cu urmăritori...ori fară.Acum are comunitatea ei dă feministe.Diferența e că feministele din comunitatea ei stau la cratită in timp ce ea bea Moët în Pipera pă lux
  • Felicitări fetei!Și-a atins scopul de a o bate pe Vulpița la urmăritori.Ieri aceasta emily avea 203K și Vulpița 205K.Acum,Wonder Women are 224K.Mai pișcă un 10 euro de Plush Bio sau Sicuro
  • Cum s-a apucat ea sa zică fix când Mirela începea sa se agite că e pe finalul emisiunii.Au crezut că scot ăștia Observatorul pentru a o asculta pe una cu ***
  • Ce dramoleta de 2 lei! Autoritatile n-au niciun cuvant de spus? Uite asa ii distrugi si pe cei cu o farama de creier....difuzand luni in sir niste oameni care nu cred ca au discernamant.
  • Această "asistentă" a făcut story-uri pe Insta acuzând că cine i-a tăiat cablul când a început subiectul Vulpiță și a semnalul a revenit brusc după.De altfel,tot ea a spus ca ediția de azi nu a fost live pe Antena Play.Dar a fost.Am dovada.Tot ea susține că primește telefoane dw amenințare de la un număr ascuns.Gradul de penibiliate e deja prea mare.Să spui că cineva ți-a "bagat furculița în cablu și mai apoi a cusut cu ață albă"(nu s-a exprimat așa) e ca și cum ai spune că corona se transmite prin 5G.E un teatru ieftin,ca urmare,contul "eroinei" a explodat(de Instagram) în ultimele ore.A fost școlită la Bordel D cum să facă teatru pe bune.Dincolo de Vulpița si Acces,să insinuezi că Antena 1 ascunde o emisiune LIVE de o persoană e pură prostie când știe toată lumea cum se înregistrează cu telefonul pentru a urca pe Youtube marea exclusivitate.

Trimite un comentariu