Skip to main content

Festivalul de creativitate şi publicitate - Golden Drum, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

 
Foto | Golden Drum
Foto | Golden Drum

Festivalul de creativitate şi publicitate - Golden Drum, din Slovenia, nu va mai avea loc anul acesta. Ediţia din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei de Coronavirus, după cum au anunţat reprezentanţii competiţiei.

Publicitate

Totul va fi reprogramat pentru anul viitor. De notat că ar fi trebuit să aibă loc în luna octombrie.

La Golden Drum participau, an de an, agenţii şi din România. În ultimii patru ani reţeaua MSL (şi cu filiala din România), din grupul Publicis, a fost partener pe zona de comunicare a competiţiei.

„Decizia dificilă a fost luată având în vedere lipsa de asigurare din partea Guvernului sloven cu privire la aprobarea evenimentelor cu mulţi participanţi până în luna octombrie, şi, mai important, luând în considerare siguranţa şi liniştea prietenilor, partenerilor şi clienţilor noştri.

Astfel, considerăm că amânarea festivalului până în 2021 este în interesul tuturor părţilor implicate”, spun reprezentanţii Golden Drum în legătura cu decizia de a anula festivalul.

Mojca Briščik, preşedintele festivalului:

„Festivalul a depăşit multe provocări mari şi mici de-a lungul anilor, dar niciuna nu se compară cu cea cu care ne confruntăm astăzi. Am fost luaţi prin surprindere de pandemie şi impactul acesteia asupra vieţii. Însă aceste schimbări oferă o şansă valoroasă de a redefini industria noastră.

Ar putea fi timpul să ne schimbăm perspectivele şi să redescoperim valorile de bază pe care le-am pierdut cumva de-a lungul drumului. Aşa cum toate schimbările fundamentale o arată, totul este despre oameni. Fără aceştia nu există campanii, nici premii. Şi bineînţeles, oamenii din industrie sunt cei care au cel mai mare respect din partea noastră.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    R,si la CNA si la altele,si nu de ieri de azi
  • R R
    Ce se întampla cu audientele din istoricul paginademedia ,doar pana la pg 15 ,dupa te da din nou la prima pg

Trimite un comentariu

sus