Skip to main content

Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia

 
Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia

Fosta echipă care a plecat în grup de la Ziare.com a lansat, azi, noul site: spotmedia.ro.

Publicitate

Publicaţia online a fost dezvoltată de echipa coordonată de Serinelă Spătărelu, care s-a despărţit, de curând, ce compania care deţinea Ziare.com, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Pe SpotMedia semnează opinii, printre alţii, Ioan Ene Dogioiu, Mircea Coşea, Arman Goşu, Valentin Naumescu, Petrişor Peiu şi Magda Grădinaru.

Publicaţia este structurată ca un site generalist, cu secţiuni de Eveniment, Exclusiv, Opinii, Politică, Economie, Sport şi Magazin.

Conceptul grafic SpotMedia este semnat Mihai Munteanu (casetograf.com)

În deschiderea de azi, un interviu cu Lucian Boia realizat de Magda Grădinaru. Tot în prima zi, interviuri cu şeful DNA, Crin Bologa, cu preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, cu expertul în educaţie Marian Staş, cu politologul Vladimir Tismăneanu, cu Alin Fumurescu, profesor de Ştiinţe Politice la Universitatea din Houston şi cu Alina Bârgăoanu, expert în cadrul grupului pentru combaterea ştirilor false al Comisiei Europene

Reamintim că este 30 de oameni au plecat de la Ziare.com. Un singur ziarist din echipă a ales să rămână la Ziare.com, proiect coordonat acum de Ramona Ursu.

Ionel Stoica, jurnalist specializat pe justiţie, este singrul ziarist din fosta echipă care scrie în continuare la Ziare.com.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările

Citeşte şi: Jurnaliştii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numeşte şi când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă

Publicitatea noului site este administrată de regia InternetCorp

Declaraţia redacţiei, la lansarea site-ului Spotmedia.ro:

"Am făcut imposibilul în mai puţin de 10 zile şi acum începem să construim. Acum ne-am pus în cap să facem jurnalism constructiv – să scriem despre provocările de zi cu zi din viaţa oamenilor, dar să găsim şi soluţii.

Şi asta pentru că, de prea multă vreme, agenda publică e făcută fără să se ţină seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanentă, incertitudinea, informaţiile negative care abundă fac să pară că totul este negru şi fără speranţă. Şi ne-am întrebat: ce-ar fi să punem accentul pe resurse, viitor şi speranţă? Fără să cosmetizăm realitatea, fără să ignorăm lucrurile importante mai puţin plăcute care se întâmplă.

Va ajuta, este nevoie de această perspectivă diferită? Rămâne de văzut, însă este noul nostru pariu şi credem că îl vom câştiga, pentru că ne cunoaştem cititorii, alături de care am învăţat şi crescut şi până acum. Aşadar, să schimbăm împreună în bine lumea în care trăim!"

Citeşte şi: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările


Citeşte şi: Jurnaliştii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numeşte şi când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Varanu' Varanu'
    Sistemul de postat comentarii pe spotmedia este mai slab decat cel de pe ziare.com. Practic, nu se poate face cont, se accepta doar postari de pe facebook... In locul celor de la spotmedia.ro as mai lucra la capitolul asta.
  • Andrei Andrei
    Imi place noul site, are o abordara echilibrata. Nu vad clickbait-ul de care vorbeste mile, eternul postac nemultumit de pe paginademedia.
  • Ziarista Ziarista
    Multe postari aberante de la postacul mile sunt permise pe site , pacat
  • mile mile
    Mult clickbait la noul site , pacat

Trimite un comentariu

sus