Skip to main content

Libertatea: Dosar penal "in rem" pentru incitare la violenţă, după un clip al Danei Budeanu. Procurorii cercetează fapta, dar nu au găsit autoarea

 
Foto | LIBERTATEA
Foto | LIBERTATEA

La trei luni după ce Dana Budeanu a incitat bărbaţii, într-un clip pe YouTube, să lovească femeile „binele societăţii”, procurorii urmăresc penal fapta, dar nu găsesc autoarea, scrie Libertatea.

Publicitate

Mai precis, este vorba despre o anchetă „in rem”, adică se cercetează fapta, fără vreun suspect.

Plângerea a fost făcută de către Centrul Filia (acelaşi care l-a reclamat şi pe Colo) în martie, la câteva zile după ce creatoarea de modă Dana Budeanu a postat videoclipul în cauză pe canalul său de YouTube. Materialul a fost urmărit de aproape jumătate de milion de privitori, adaugă Libertatea.

De notat că materialul (episodul 18 din Verdict - Dana Budeanu) a fost disponibil pe platformă până azi, iar după ce Libertatea a publicat materialul despre cercetările poliţiştilor a fost pus „pe privat”, adică nimeni nu-l mai poate vedea.

„Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul şi a fi stabilite toate circumstanţele cauzei”, a declarat Călin Radu Bogdan (purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti).

Ce a spus Dana Budeanu, printre altele:

„În secunda doi şi ameţitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunităţii, tu aşa trebuie să gândeşti. Tu nu o altoieşti pe ea. Tu o altoieşti pe ea puţin aşa… te faci că-ţi scapă, înţelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea aşa, ea oricum se fereşte.

Tu oricum ai vrut, intenţia a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunităţii. Bam, tu devii eroul găştii, la ceilalţi fătălăi; eşti şmecherul şmecherilor”, după cum a afirmat chiar ea pe YouTube.

Citeşte tot materialul pe Libertatea.ro

Reamintim că în urmă cu câteva zile vloggerul Alexandru Bălan a fost reţinut de poliţie, eliberat şi pus sub control judiciar pentru instigare la viol împotriva minorelor. Poliţia a început cercetările săptămâna trecută, când au apărut înregistrări mai vechi ale lui Colo, în care instiga la viol.

Una dintre măsurile luate a fost următoarea: vloggerul nu are voie să publice conţinut pe nicio reţea socială timp de 60 de zile, adică în perioada în care este plasat sub control judiciar.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SRI SRI
    ***... *** “***” ***...
  • Nickro Nickro
    Au speriat-o pe mafioata!
  • Andrei Andrei
    Exerciții de imagine din partea autorităților,nimic mai mult.De parcă o poate "atinge" cineva pe Dana Budeanu cu dosare penal :))

Trimite un comentariu

sus