Skip to main content

Măsurile anti-rasism la noi cote. L'Oreal renunţă la cuvintele „albire” şi „luminos”, iar Coca-Cola îşi suspendă publicitatea în social media

 
Măsurile anti-rasism la noi cote. L'Oreal renunţă la cuvintele „albire” şi „luminos”, iar Coca-Cola îşi suspendă publicitatea în social media

Măsurile anti-rasism ating noi cote. Brandul de cosmetice L'Oreal a decis să renunţe la cuvintele „albire” şi „luminos” din produsele sale, scrie Forbes.ro.

Publicitate

Prin această hotărâre, L'Oreal susţine că „s-a angajat să celebreze toate tonurile pielii”, potrivit The Guardian şi citat de Forbes.

Decizia de eliminare a cuvintelor vine pe fondul mişcării Black Lives Matter şi a unor critici pe care producătorul de cosmetice le-a primit.

L'Oreal nu este singura companie care a luat măsuri pe fondul protestelor anti-rasism. Coca-Cola a anunţat că-şi suspendă publicitatea în social media timp de cel puţin 30 de zile, transmite G4Media.

Mărcile de haine Levi's, Dockers sau Unilever au anunţat că-şi vor opri publicitatea pe Facebook şi Instagram. P&G , un alt brand global, a anunţat că analizează toate canalele media prin care distribuie publicitate, menţionează aceeaşi sursă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    "Măsurile anti-rasism ating noi cote. Brandul de cosmetice L'Oreal a decis să renunțe la cuvintele „albire” și „luminos”' De parca e rasismul ***.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    alo, brandurilor, nu sunteti sanatoase la cap!
    punct.
  • Pandemia de progresism... Pandemia de progresism...
    ... a ajuns la faza terminală, cea a grotescului desăvârşit. Totul trebuie subsumat corectitudinii politice, toţi trebuie să ne prosternăm în faţa altarului minorităţilor. După zeci de ani de spălare pe creier prin mass media şi prin aşa-zisele "social media" (nu ştiu de ce nu le-or zice "social distancing media" de la o vreme), neomarxismul devine ideologia dominantă a societăţii. Trist, dar adevărat.

Trimite un comentariu

sus