Skip to main content

Matinalul de vară Radio Impuls, fără Radu Ţibulcă. Dar cu Mihai Ghiţă, de la „Asta-i România”, şi o fostă concurentă „Bravo, ai stil”

 
Matinalul de vară Radio Impuls, fără Radu Ţibulcă. Dar cu Mihai Ghiţă, de la „Asta-i România”, şi o fostă concurentă „Bravo, ai stil”

Matinalul Radio Impuls (post din familia Kanal D) rămâne, în perioada verii, fără Radu Ţibulcă. Alţi doi oameni se alătură emisiunii şi lui Orlando Ivan (cel care a făcut în restul anului echipă cu Ţibulcă).

Publicitate

Mihai Ghiţă (realizatorul Asta-i România la Kanal D) şi Valeria Lungu (influencer şi concurent Bravo, ai stil - Kanal D) vor fi la microfonul „Scularea” - show-ul de dimineaţa de la Radio Impuls.

Ţibulcă va lipsi o perioadă, fiind implicat în filmările sezonului doi din serialul Moldovenii, după cum anunţă reprezentanţii postului. Totuşi, nu va părăsi de tot proiectul radio. Va avea intervenţii telefonice şi anumite rubrici în emisiune.

„Prima dragoste chiar nu se uita niciodata. Si iata ca, dupa 15 ani, revin pe unde radio. Am spus „Da!” trezitului de dimineata si provocarii de a-i face si pe altii sa-si inceapa ziua cu optimism, cu incredere si pofta de viata. Va fi epic! Vom rade mult, ne vom bucura impreuna”, spune prezentatorul.

Mihai Ghiţă revine în radio după 15 ani. A intrat in lumea radio cand avea 16 ani, la Radio Impact. A fost prezentator si realizator de emisiuni la Radio Contact, Radio Semnal şi Mix FM.

Valeria Lungu a devenit cunoscuta după apariţia în emisiunea „Bravo, ai stil!”. Este influencer şi pasionata de muzica.

Cei trei fac echipa începând din această săptămână.

Citeşte şi: Radio Impuls, staţia radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM şi un fost realizator Gold FM şi Radio 21

VIDEO. Cum împaci radioul, actoria şi online-ul. Răspunde Radu Ţibulcă, de la Radio Impuls

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lori Lori
    Pe misu și Stefan îl găsești în intervalul 13-16,păcat că au fost scoși de la matinal
  • Victor PITIurca Victor PITIurca
    Asta mai lipsea pe aceasta stire , un postac care sa abereze
  • teodor teodor
    Mai buni erau cei dela Cluj Mișu și, Ștefan.
  • jk jk
    Nu stiu,nu l vad pe Mihai Ghiță acolo
    Poate doar pentru stiri...
  • mile mile
    Asta mai lipsea la un matinal : o piți .

Trimite un comentariu

sus