Skip to main content

Nou site despre Bucureşti: redactor-şef, fostul secretar general de redacţie de la Adevărul. Astrologul Minerva, adjunct

 
Nou site despre Bucureşti: redactor-şef, fostul secretar general de redacţie de la Adevărul. Astrologul Minerva, adjunct

Lansare de site. O nouă publicaţie online a fost lansată astăzi: informatiabucuresti.ro. Cine este în echipă? Cine este finanţatorul?

Publicitate

Detalii, în continuare.

Pentru început, despre ce este site-ul?

Publicaţia, spun editorii, "îşi propune ca într-o perspectivă globală să vină preponderent cu acoperire locală, în special în zona metropolitană Bucureşti furnizând informaţii punctuale cu caracter obiectiv pe diferite segmente de news, economie, educaţie, social şi sănătate, cultură, lifestyle & travel şi sport, cât şi exclusive reportaje şi interviuri cu personalităţi din diverse domenii, în scopul de a informa populaţia, în orice context şi oricând se consideră necesar".

Cine conduce redacţia informatiabucuresti.ro?

Echipa redacţională cuprinde 11 oameni. Este condusă, din poziţia de redactor-şef, de Dan Popescu, fost secretar general de redacţie la Adevărul.

Redactor-şef adjunct este astrologul Minerva - Gabriela Dima.

De ce un astrolog?

„Ne leagă o relaţie de prietenie, iar ea are competenţe în acest domeniu al presei”, a declarat pentru Paginademedia.ro Diana Toma, manager general al site-ului.

„Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoii de informare şi orientare a populaţiei cu integrarea informaţiilor disparate din toate segmentele existente, prin înglobarea acestora în conţinutul publicaţiei informatiabucuresti.ro”, declară general managerul Diana Toma.

Cine este compania editoare?

InformatiaBucuresti.ro este operată de compania Multimedia Info. Din punct de vedere tehnic, site-ul a fost dezvoltat de Samuel Bumbu.

Firma Multimedia Infos este deţinută 100% de Diana Toma. Antreprenoarea mai deţine afaceri în judeţul Argeş.

Printre altele (potivit site-ului local EvenimentulMuscelean) este acţionar în mai multe companii alături de Florin Liţoi, membru al PNL care candidează pentru a reprezenta patidul la alegerile pentru Primărila Câmpulung.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Gabriela
    De ce un astrolog? Pentru că astrologul Minerva are peste 20 de ani de presă în spate. Asta ca să nu va mai mirați!
  • Iuli Iuli
    De ce nu marcați articolul cu (P) ?

Trimite un comentariu

sus