Skip to main content

COLABORARE. Studenţii de la SNSPA, internshipuri într-o agenţie de marketing digital. Au rezolvat şi primul brief. Despre ce este vorba?

 
COLABORARE. Studenţii de la SNSPA, internshipuri într-o agenţie de marketing digital. Au rezolvat şi primul brief. Despre ce este vorba?

COLABORARE. O facultate de comunicare a bătut palma cu agenţie de marketing digital. Este vorba despre Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice - SNSPA şi agenţia Champaigns, care vor colabora pe proiecte dedicate studenţilor.

Publicitate

Studenţii vor fi implicaţi în diverse proiecte, unde vor fi puşi să rezolve briefuri pentru branduri reale din piaţă. Clienţii implicaţi fac parte din portofoliul Champaigns, agenţie de digital marketing dedicată magazinelor online de fashion şi lifestyle.

Va fi un fel de internshipuri la care vor participa studenţii de la secţia de Publicitate.

Studenţii au rezolvat şi primul brief: Plimbări „virtuale” la mare

Primul proiect din seria dezvoltată în contextul parteneriatului este o campanie pentru campingul Sandalandala, denumită „Hai în campingul virtual Sandalandala!”.

Studenţii s-au gândit la un proiect cu o serie de filtre virtuale, pe care oamenii să facă o plimbare virtuală la mare, în mijlocul campingului.

Campania se derulează pe contul de Instagram Sandalandala.ro şi este realizată împreună cu studenţii Cosmin Cimpoiaşu, Adelina Bădic, Teodora Ciomag, Dionisie Crăciun, Simona Cumpănaşu şi Iustiana Roşca.

Adelina Oprea, fondatoare Champaigns:

„Înţelegem că una dintre cele mai valoroase investiţii pentru comunitate este în educaţie, dar şi în tineri, tocmai de aceea concentrăm o parte dintre eforturile noastre spre studenţii interesaţi de acelaşi domeniu în care şi noi ne desfăşurăm activitatea.

Parteneriatul cu Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA, este o poartă către legătura pe care ne dorim să o stabilim cu tinerii pasionaţi de comunicare şi publicitate şi suntem bucuroşi să pornim la drum prin această iniţiativă”, spune aceasta despre proiect.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    Ce frumos!
    Cuvantul cheie: Simona Cumpanasu :)))

Trimite un comentariu

sus