Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Vloggerul Colo a fost reţinut de poliţie

 
Foto prin amabilitatea InquamPhotos/Octav Ganea
Foto prin amabilitatea InquamPhotos/Octav Ganea

Vloggerul Colo - Alexandru Bălan a fost reţinut marţi seară de poliţiştii de la Secţia 9 din Capitală, scrie Digi24, care citează "surse".

Publicitate

Colo, scrie Digi24.ro, a fost reţinut după o audiere de câteva ore, fiind acuzat de instigare la violenţă asupra minorilor.

„Colo” a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violenţă împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Poliţia a început cercetările săptămâna trecută, când au apărut înregistrări mai vechi ale lui Colo, în care instiga la viol. Totodată, Libertatea a publicat azi un material în care vorbea de o altă postare a aceluiaşi vlogger, în care acesta povestea o experienă cu o minoră.

În clipul care a circulat săptămâna trecută, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate şi nepotrivite, despre viol şi felul în care se îmbracă adolescentele.

Colo, în clipul care a circulat săptămâna trecută:

- Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, şi vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereţi

Alexandru Bălan şi-a cerut scuze pentru aceste afirmaţii, după valul de reacţii de pe net, spunând că au fost "o glumă proastă", făcută pentru trafic.

Cazul nu a fost unul izolat, iar vloggerul a avut şi alte materiale care au intrat în atenţia Poliţiei. Într-unul dintre ele, povesteşte o experienţă sexuală cu o minoră.

Colo, într-un alt clip, descoperit de Libertatea:

„De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani. Să moară familia dacă am violat-o. Poate de vreo 2-3 ori în c*r”.

Vloggerul a fost susţinut de-a lungul timpului de branduri renumite: Nestle, RedBull, eMag, EvoMag, PC Garage, TNT Brothers, My Protein, Custom Wheels & Tuning sau Poker Stars sunt printre cei care au fost clienţi în postările vloggerului reţinut de Poliţie.

Citeşte şi: Libertatea: Care sunt brandurile care s-au asociat cu vloggerul Colo, anchetat acum pentru instigare la violenţă sexuală împotriva minorelor. Ce spun firmele despre scandal?


Citeşte şi: Vloggerul Colo, anchetat de poliţie. A instigat la violenţă şi hărţuire sexuală: „Eram în goana după like-uri şi vizualizări”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Coly Coly
    Dar ce facem cu Mile care abereaza pe toate stirile
  • geo geo
    Pe Bendeac când îl saltă, a se vedea articolul de astăzi din Libertatea.
  • Mile Mile
    Dar ce facem cu minore care au deja copii, cine e pedepsit , aia nu prea sunt căutați nu e voie sa se intre acolo
  • Bogdan Bogdan
    Ce sa zic... Ma "distreaza" cum vorbeste Colo asta...
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Astia ne mai lipseau vlogarii nu erau suficienti vlogarii din tv cu emisiuni. Sa iei bani spunand nimicuri sau tampenii. Magicieni. Orice magot strange sute de mii de falouarsi indiferent ce tampenii spune sau ce expectoreaza. Ciudate fiinte suntem. Si mai sunt si preluati de ziare sau saituri de stiri.
  • RzV RzV
    Eu zic ca sa ajuns chiar la a fi arestat doar ca era un caz foarte mediatizat si absolut toata lumea pe net si la TV a prezentat cazul si politia a vrut prin cazul sau sa bage frica in violatori sau in cei ce vorbesc fara sa gandeasca in online. E clar, a gresit dar sa ajungi sa ii pui in dosar 12 ani de inchisoare pentru niste vorbe spuse acum multi ani doar pentru a tine privitorii alaturi de el ca a pbservat ca asta prindea la public e cam absurd. Sunt cazuri mult mai importante, sunt violatori care nu spun doar din vorbe, chiar produc acele fapte si sunt mult mai bland anchetati, sunt vedete de pe la noi ce au omorat oameni si au scapat si mai ieftin. Sunt la TV acum emisiuni ce pot fi exemple pentru tineri si nu exemple bune care primesc ocazional cate o amenda. A fost greseala lui si logic ca trebuie sa o plateasca, el si-a dorit o cariera in Youtube si trebuia sa se gandeasca ca va fi urmarit de tot tipul de oameni dar nici chiar sa se ajunga la asa caz doar pentru a fi mediatizat cat mai mult.
  • Amira Amira
    Aseara in live-ul d-lui Buhnici va sugera cineva sa fie invitst si acest individ.Felicitari pentru interesanta e misie.Respect si toata pretuirea

Trimite un comentariu

sus