Skip to main content

Vom avea Acces Direct şi în weekend. Cea mai amendată emisiune a momentului, şase zile din şapte

 
Vulpiţa şi Viorel, serialul care a urcat Acces Direct în ultimele luni, nu este în calcul, spun producătorii, pentru ediţia de sâmbătă
Vulpiţa şi Viorel, serialul care a urcat Acces Direct în ultimele luni, nu este în calcul, spun producătorii, pentru ediţia de sâmbătă

Cea mai amendată emisiune a momentului, Acces Direct, va fi difuzată de Antena 1, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şase zile din şapte.

Publicitate

În premieră în istoria show-ului, Acces Direct va fi difuzată şi în weekend. Emisiunea, care acum este pe post de luni până vineri, va avea o ediţie şi sâmbăta, de la ora 17.00. Înainte de Accest direct, sâmbăta va fi un Observator, de la 16.00.

Dacă ediţiile din cursul săptămânii sunt difuzate în direct, sâmbăta va fi o emisiunea înregistrată.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Acces Direct de weekend va avea prima ediţie la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.00.

În ultimele şase luni, Acces Direct a fost identificată cu serialul Vulpiţa, pe care Antena 1 l-a lansat la mijlocul lunii ianuarie.

Va fi şi sâmbâta Vulpiţa?

Serialul consacrat de Acces Direct va fi sâmbăta? Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena 1 au declarat că sâmbăta va fi "o ediţie specială".

Prezentatoare va fi tot Mirela Vaida dar, spun oficialii Antena 1, cel puţin până la această oră Vulpiţa nu ar fi între subiectele Acces Direct de sâmbătă (emisiunea nu a fost încă înregistrată).

Cea mai amendată emisiune a momentului

Acces Direct a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până acum. În şase luni, a luat patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Trei dintre ele, pentru serialul Vulpiţa, considerat de membrul CNA Dorin Rusu "un spectacol al degradării umane".

În total, Antena 1 a fost amendată, din cauza Acces Direct, cu 130.000 de lei, adică aproape 30.000 de euro.

  • Februarie. Serialul Vulpiţa ajunge pe masa CNA la aproape o lună de la debut. Amenda: 100.000 de lei, adică peste 20.000 de euro. Votată în unanimitate. "Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut", snă un articol invocat. Detalii, aici.
  • Aprilie. Amendă de 10.000 de lei. Printre lucrurile amendate au fost şi cele legate de „reperele morale pe care le primesc tinerii”. Detalii, aici
  • 4 iunie. Momentele cu Vulpiţa şi Viorel (cu certuri, ţipete, crize de gelozie şi plânsete) duc la o amendă de 15.000 de lei. Ce au reclamat oamenii la CNA, de această dată? – Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru". Detalii, aici
  • 16 iunie. Acces Direct şi-a mai trecut o amendă în palmares. 5.000 de lei. Nu Vulpiţa a fost subiectul de această dată (aşa cum s-a întâmplat în cazul ultimelor amenzi). Ediţiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care şi-a acuzat vecinii, cu nume şi prenume pe post, că i-au otrăvit fântâna cu pesticide. Detalii, aici.

Asia Expres, trei zile pe post. Alte schimbări

Din această săptămână, vor fi şi alte schimbări în grilă.

Antena 1 începe redifuzarea celui de-al doilea sezon din Asia Express. Emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămână, de luni până miercuri.

De joi seara, pe Antena 1 va fi show-ul Chefi la cuţite.

Citeşte şi: O nouă amendă pentru Acces Direct. Spoiler: Nu e Vulpiţa de vină. O invitată şi-a acuzat vecinii că i-au otrăvit fântâna. Herjeu: „E halucinant”


Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei


Vulpiţa cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câţi bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpiţa? Mulţi, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinţi în audienţe


AUDIENŢE DIVERTISMENT. Vulpiţa, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Vezi şi: Vulpiţa „mângâiată” de CNA. Somaţie pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • serban pascu serban pascu
    Ne meritam soarta !!! Cu asemenea emisiune cred ca putem concura la OSCAR.
    Marele premiu pentru cea mai IDIOATA EMISIUNE ( DOAR ANTENA 1 ) -ZMEURA DE AUR.

    Vai de capul nostru.
  • Cici Cici
    De ce se promovează în continuare prostia? A mers o lună, 2, 4,6,. Păi pentru Dumnezeu, mai e puțin și această emisiune va fi derulată câte 4 ore pe zi! CNA-ul nu ia în considerare că unele televiziuni sunt toxice pentru populație?
    Nu se iau măsuri, aici însăși președintele ar trebui să întrerupă această,, joacă de-a televiziunea,,. De când au început însăși vedetele să susțină prostia? Modele pentru umanitate, care mai ieri susțineau evoluția țării, dar pe de altă parte e total diferit de spusele lor...
    Spunem că conducătorii țării nu fac nimic bun, dar nu ar trebui ca mai întâi noi să ne schimbăm și să scăpăm de cretinismul de care dăm dovadă?
    Acum Vulpița este emblema României? Adică trebuie să avem 8 clase, educație de prost gust, un limbaj necooerent, figuri de divă, prostie, pentru a ajunge la nivelul de non-șalanță de care dă dovadă diva voastră Vulpița? Cum puteți să fiți așa? Nu vă gândiți că în locul celor 2 figuranți care apar 5/7 la TV, ar trebui să ducem copiii României într-o vacanță la mare? De ce nimeni nu face nimic? Organele de poliție nu se autosesizează? S-au făcut piese peste piese cu aceste,, ființe,, dacă le pot spune așa, dar s-a gândit careva că acei bani câștigați ar putea fi buni de donat unor centre de copii abuzați, case de copii, centre de mame minore etc? Oamenii cu capul pe umeri ar face orice să ajute persoanele care au nevoie. Dar ce? Există pe Pământ doar Veronica Stegaru? Exită atâtea cazuri care au de 100 de ori nevoie de ajutorul cuiva, decât ei,. Când s-a dorit să se spună adevarul, aceea persoană a fost cenzurată. OAMENI BUNI, VOI NU AȚI VĂZUT CĂ VULPEA VOASTRĂ A PRINS FIGURI? DACĂ NU TRĂIA BINE, NU MAI ERA EA CU GURA Mare! O ridicați atât în slăvi, parcă ar fi o copilă de 11 ani, care are nevoie de voi, treziți-vă la realitate!
  • Accesatul Accesatul
    daca face rating , o sa moara invidiosii , si asia 3 zile inseamna ca lumea vrea asta , chefii 4 zile si duminica acum , va fi o vara interesanta , fara cheltuieli pe ceva

    Ha aha haha , antenuta rating doar cu Acces? Pai si pe toata ziua si in prime-time (audienta principala la TV)?
    Acolo in prime-time Pro spulbera Antenuta lui mile , cu cate o ora de reluari de Fierbinteni si filme vechi de 100 de ani , umilinta , ha ha ha
    Si cutitarii iar duminica? Au scos emisiunea si au bagat desene sau filme
    Au vazut ca audienta a fost mult mai mica si baga iar cutitarii , sa mai creasca audienta cu 0 si ceva , ha ha ha
  • Marian Marian
    JK, cred ca sezon nou la toamna deoarece vezi ce se intampla pe la filmari daca te apuci sa dai acum ce sa filmat e periculos cine stie ce va mai urma cu virusul asta si sa nu ramai descoperit ca in primavara , vad ca si pro a terminat emisiunea cu masti iar restul acum incep usor, usor ca nu se stie ma incolo ce va fi
  • jk jk
    Marian,ciudat,ar putea sa înceapă noul sezon cu 2 zile,ca ceva s a filmat
    Sunt curios sincer cand vor reîncepe noile sezoane ce trebuiau in martie
  • RzV RzV
    Antena ar fi in stare sa bage Deces Direct si dupa Observator in prime-time pentru ca sunt singura lor sursa de audienta. Mile nu te mai da la fiecare stire despre Vulpita de gol ca esti fanul ei nr.1 si esti obsedat sa o urmaresti. Imi dau seama ce viata poti sa ai daca consideri o vara interesanta sa te uiti iar la reluarile Asia si Chefi.
  • Umberto Umberto
    O să fie cei mai fericiți analfabeți din Romania,și fanul nr.1 mile
  • Marian Marian
    JK in program scrie ca sezonul 5 va fi , mile doar antenisti cer asa ceva si anume degradarea umana , au vazut ca le scade audienta si baga toate rebuturila . CNA ar trebui sa interzica emiziunile ***............... sa le bage noaptea nu ziua .
  • jk jk
    Stati asa
    1.Chefii de joi tot in reluare?
    2.Revine obs16 in weekend?Curios cine va prezenta, gen daca e cineva nou
  • mile mile
    daca face rating , o sa moara invidiosii , si asia 3 zile inseamna ca lumea vrea asta , chefii 4 zile si duminica acum , va fi o vara interesanta , fara cheltuieli pe ceva
  •  Andrei Andrei
    Acces e de luni până vineri,nu de luni până joi
  • Mihai Mihai
    Va rugam sa puneți audiențele serialelor pe luna mai

Trimite un comentariu

sus