Skip to main content

Ziare.com îşi reface echipa: Ovidiu Vanghele şi Nora Dincă, cooptaţi în redacţie. Cine este în noua redacţie

 
Ziare.com îşi reface echipa: Ovidiu Vanghele şi Nora Dincă, cooptaţi în redacţie. Cine este în noua redacţie

Publicaţia Ziare.com îi reface redacţia, după plecarea în bloc a fostei echipe (care a lansat un nou site - SpotMedia.ro). Noul redactor-şef Ramona Ursu (ex Adevaărul şi Newsweek) a început deja construcţia unui noi redacţii.

Publicitate

Ovidiu Vanghele, jurnalist de investigaţie a intrat deja în noua redacţie Ziare.com. Este în Boardul Editorial, după cum a anunţat Ramona Ursu.

În acelaşi board editorial mai sunt: Ionel Stoica (singurul ziarist din echipa veche care a ales să rămână), Daniela Raţiu (jurnalistă şi scriitoare), Cezar Pădurariu (ex Adevărul) şi Gabriela Pleş.

În redacţie a intrat, chiar de azi, George Filip, jurnalist sportiv, care are în spate o experienţă la Ştirile ProTV, Gazeta Sporturilor, Antena 1 şi Pro Sport.

Un nume din televiziune s-a alăturat echipei: Nora Dincă, jurnalistă care a lucrat 17 ani la Realitatea TV, a trecut la Ziare.com, după ce postul de televiziune o trecuse în şomaj tehnic.

Nora Dincă va fi editor al site-ului, dar se va ocupa de proiectele video ale pltaformei Ziare.com, după a cum a explicat Ramona Ursu pentru Paginademedia.ro.

În echipă vor mai intra şi alţi jurnalişti, de săptămâna viitoare, a continuat Ramona Ursu. În echipă sunt şi tineri, dar şi seniori, a menţionat ea.

Astăzi, Ramona Ursu a anunţat un parteneriat cu platforma Marginaliaetc.ro. Pe zona de opinie, semmnează Radu Paraschivescu, Adela Toplean, Radu Vancu şi Dragoş Paul Aligică.

Sectiunea de Opinii a site-ului nostru se extinde, asadar, atat prin parteneriatul cu Marginaliaetc.com, cat si prin invitatiile directe ale redactiei Ziare.com adresate mai multor personalitati ale Romaniei, profesionisti cunoscuti in zona lor de expertiza", scrie Ramona Ursu în textul "Cum mergem mai departe".

Ramona Ursu:

"Rubrica de Opinii a Ziare.com nu va avea culoare politica. Vom incuraja dezbaterile curate. Nu vom publica personaje condamnate penal. Nu vom publica colaboratori dovediti ai fostei Securitati.

Nu vom publica plagiatori dovediti sau asupra carora exista suspiciuni rezonabile ca sunt plagiatori.

Nu vom publica autori pentru care fake news-ul, conspiratiile, manipularile sunt argumentele discursului.

Nu vom publica personaje care, de-a lungul timpului, au dovedit ca nu sustin valorile democratiei, ale statului de drept, ca sunt anti-europeni, ca nu sunt in slujba valorilor pentru care Romania lupta de 30 de ani."

Reamintim că este 30 de oameni au plecat de la Ziare.com, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici. Echipa coordonată de Serinelă Spătărelu a lansat un nou site: Spotmedia.ro

Citeşte şi: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările


Citeşte şi: Jurnaliştii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numeşte şi când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă


Citeşte şi: Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia


Citeşte şi: Realitatea TV: O demisie şi două prezentatoare în şomaj tehnic: Florentina Bălăşoiu, Nora Dincă şi Mariana Zberianu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Gata, a venit nea Vanghele, se va da drumul la invective deontologice. Mare valoare, mare echidistanta! Va face un cuplu perfect cu Ramona Ursu.
  • sandman sandman
    E adevarat ca Ramona Ursu *** si e afiliata la PSD?
  • Nickro Nickro
    Succes, era nevoie de un refresh!
  • Torso Torso
    Genial:)) Investigati mamă, cel mai bine din interior;))
  • geo geo
    Nora mai bine isi vede de patratica ei numita Meteo, ptr ca da cu bata in balta cu postari de genul ”criminalul eliberat anul trecut, în baza recursului compensatoriu”, cand de fapt individul fusese liberat cu multe luni inaintea aparitiei legii, pe baza Codului Penal vechi. Sper sa nu aibe si pe site ”scapari” ca cea ce sus.
  • Ovidiu Vanghele Ovidiu Vanghele
    Am auzit ca aici, la Ziare.com, se produc ingerinte in politica editoriala, d-aia am venit. :)

Trimite un comentariu

sus