Skip to main content

PRIMA IEŞIRE. Cosmin Stan către Esca: "Ai fost sau nu bolnavă de covid?" Pro anunţă un interviu cu vedeta

 
PRIMA IEŞIRE. Cosmin Stan către Esca: "Ai fost sau nu bolnavă de covid?" Pro anunţă un interviu cu vedeta

Pro TV anunţă primul interviu cu Andreea Esca, după presupusa infectare cu Coronavirus. Va fi astăzi, 20 iulie, de la ora 19:00, chiar în cadrul jurnalului pe care Esca îl prezintă în mod normal şi de la care a lipsit în ultima săptămână.

Publicitate

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, este un dintre declaraţiile prezentatoarei într-un promo scurt, publicat de Pro TV şi în online.

Acelaşi promo care titrează - Andreea Esca se întoarce - arată că aceasta va fi în dialog cu Cosmin Stan, de-acasă.

  • Fiercare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc.
  • Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om.

„Ai fost sau nu ai fost bolnavă de Covid-19?”, întreabă Cosmin Stan în acelaşi promo.

Reamintim că despre presupusa infectare cu Covid-19 a Andreei Esca se vorbeşte de aproximativ două săptămâni. În primă fază, Pro TV a trimis o notificare către presă în care cerea redacţiilor să nu scrie despre „presupusa existenţă a unor cazuri de Covid în postul TV”, după cum arata documentul.

A doua zi, într-un mesaj public, Pro TV admitea existenţa unor cauzuri de infectere, fără însă a da mai multe detalii.

Ulterior, ziarul Libertatea a scris despre o petrecere care a avut loc la mare, la inaugurarea unui hotel, unde nu s-au respectat normele de prevenţie şi distanţare fizică. În pozele de la respectiva inaugurare apărea şi Andreea Esca, alături de mulţi alţi influenceri.


OPINIE. Când tăcerea creează gălăgia


FOTO. Două influenceriţe au şters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare


Citeşte şi: Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”


Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV


Citeşte şi: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia şi mai multe influenceriţe la un eveniment fără reguli sanitare


Citeşte şi: Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    GATA:a recunoscut, A AVUT
  • Iliuta Iliuta
    Foarte bine face PRO. Sa creasca audienta sa spulbere concurenta. Suparare pe postaci!
  •  Andrei Andrei
    @Marian,eu nu sunt formator de opinie.Sunt un simplu cetățean.Pările formatorilor de opinie au ecou.Cât despre "degradarea umană" despre care vorbești...eu n-am auzit pe cineva să-și dorească să devină Vulpița.Dar am auzit multe influencero-tâmpite de la Jurnalism care se visează Esca.Un exemplu demn de urmat ca să *** șosetele celor care dau niște legi și apoi,după ora 20,să faci ceva pe ele de reguli și să zbori pe mese fără măscuța și distanțarea socială din dotare.Legat de audiențe...ai insinuat că publicul de la Pro s-a dus la Antenă s-o vadă pe Vulpița și rămân la Obsevator.Poate.Asta înseamnă că Pro Tv nu are un program suficient de atractiv pentru public ca el să nu migreze.Cât despre părerea românașilor despre Zeița Novum ...se vede pe pagina de Facebook a știrilor ce păreri au oamenii și ce credibilitate are această pură ființă.
  • Abramovici Abramovici
    Ai aparut postacule antenist Mihai? De Covid la Antenute nu zici nimic? Sau nu ai voie ca altfel nu mai primesti salariul?
    Apropo, vezi ca e o stire postata cu Covid la TVR. Nici acolo nu ai voie sa comentezi?
  • Biz Biz
    Dincolo de simpatii si de eterna discutie despre cloaca din teve cand vorbim despre comercial, etica, interese etc, e cazul sa recunoastem un lucru simplu. Esca este pana acum in cei 30 de ani de postcomunism singura vedeta tv autentica din Romania, sau ca sa nu suparam orgolii, singurul brand personal puternic din media locala. asa ca pro tv, care de multe ori comite nefacute, cum e si treaba cu amenintarile la adresa altor jurnalisti, a procedat corect, cautand sa gestioneze piaristic propriul activ de valoare, brandul Esca. si apropo de scandalul asta, brandul esca nu va avea cu nimic de suferit, dimpotriva, a gestionat aparent corect momentul, spun aparent, ca nu cred ca a fost ideea ei, cat a trustului pro de a-si pregati propriul story pe subiect. in rest e can can, oricat de multi frustrati exista.
  • Marian Marian
    Andrei si Mihai , formatorii de opinie marca antenuta voi vorbiti despre ipocrizie la voi zilnic se propovaduieste degradarea umana , antenuta voastra au turuit atata pentru audienta nu pentru transparenta , daca a gresit va plati cu varf si indesat ,a sau poate trebuie sa anunte si cand trage apa ,aceleasi stiri se dau si la antenuta despre covid sau celalalte televiziuni dar toti condamna pro-ul .Andrei unde a scazut in audiente dupa cum se vede in fiecare zi sunt primi ,au scazut la stiri deoarece obositorul vostru vine dupa emisiunea de degradare umana .Ionescu va exista in continuare chiar daca unii sunt de alta orientare .
  • Danut Danut
    Pro-ul e penibil demult. De fapt de cand a fost infiintat. Acum se dau ,,sfintii,, ca ei nu sunt ca a1, a3, rtv etc. Ei nu isi mai aduc aminte de emisiunile lui Maruta cu scandaluri pt. audienta si amenzile pe care le-au primit pt. ca au depasit cele 12 minute de publicitate, plangandu-se ca nu au bani de salarii, in cazul in care pro-ul are profit de peste 50 de mil.€ pe an. Si daca ar fi ecranul negru pe pro tot ar fi cateva sute de mii care sa se uite:,,Că de... e protv".
  • arcu de triumf arcu de triumf
    "nu sunt Dumnezeu, nu sunt perfecta, sunt om..." ce-i asta fratilor? A zis cineva asa ceva? O crede cineva super-om? Zeita? Perfectiunea intruchipata? De unde umanizarea asta inutila? A-nnebunit lumea de la virusu asta de la caldura de la ce? Pariu ca audienta de diseara bate orice finala de CL :))) Sa vezi maine comentarii si shareuri si pareri si vlogarite si influensarite si se anima tot internetu. Ca n-avem treaba de-aia.
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    @ ionescu: Ai mare dreptate, doar ca a fost dintotdeauna asa - interese comerciale, doar atat. Nu i-a interesat niciodata moralitatea, etica. Ea e prietena buna cu Adina Buzatu si alte persoane controversate stiu, ele mai bine de ce, fata ei asculta manele la greu. Ce te astepti, cultura pro-ului. Uitati-va oameni buni!
  • Mihai Mihai
    Ce o sa iasa acum toti postacii PRO TV sa gaseasca scuze si sa ii ridice statuie Andreei Esca...
    Adevarul esta ca a fost o noua dovada de IPOCRIZIE maxima marca PRO TV: dupa ce a turuit intr-una la stiri cat de prosti sunt cei care nu poarta masca, cat de inumani sunt cei care nu pastreaza distantarea sociala, cat inapoiati mental sunt cei care se duc la petreceri si nu stau in casa, ea a facut fix asta: nu a purtat masca, nu a pastrat distantarea sociala, a fost la petrecere si nu a stat in casa. Si uite unde a dus asta: s-a imbolvanit de COVID-19.
    Problema nu este ca s-a imbolnavit, este uman, se poate intampla oricum, problema este IPOCRIZIA!!!
  •  Andrei Andrei
    Se aștepată ca toată România să cadă buluc pe televizoare sa vadă dacă Esca are sau a avut COVID și după scăderile din ultima perioadă se asteaptă audiențele unui important meci de fotbal.Așa e când lași deczii în mâna unor "tinere speranțe" care știu ei gestiona o criză de PR.Esca e doar un punct între cele 14 milioane de oameni infectati,o"mare" personalitate într-o țărișoară la colț de Serbia care se crede Dumnezeul televiziunii.Ca urmare,nu exista reguli.
  •  Andrei Andrei
    Ceva mai penibil nu putea să facă Pro.Să anunțe cu mare fast mizeria asta.Nici măcar nu ține de tv ci pur și simplu de calitatea de om.Să faci promo să anunți mare infectare a lui Esca.Oribil și degradant.***.La RTV te astepti sa faca astfel de mizerii dar la Pro...oribil.
  • didi didi
    indiferent daca are sau nu covid, e clar ca nu sta acasa de placere. o sa minta probabil ca e in concediu etc. faptele vorbesc: a fost la petrecerea aia de la clubul de fite cu sute de invitati (desi e interzis), nu a purtat masca, (desi e obligatorie), nu a pastrat distanta sociala (desi e recomandata).

    despre ce mai vorbim aici? esca e un alt exemplu de smecher care considera ca regulile se aplica doar altora, nu si ei. punct.
  • ionescu ionescu
    Andreea Esca de la ora 19 nu mai exista! Cu sau fără Covid, cu sau fără tricouri cu mesaj...nu se mai aude! Acum e la fel ca Denise Rifai, o fata care apare la tv și in tabloide. Acum poate sa ii ia interviu Oliviei Steer fără probleme ca își pierde credibilitatea;)

Trimite un comentariu

sus