Skip to main content

PRIMA IEŞIRE. Andreea Esca, primele declaraţii despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul din copii”

 
PRIMA IEŞIRE. Andreea Esca, primele declaraţii despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul din copii”

INTERVIU. Primele declaraţii ale Andreei Esca, după presupusa infectare cu Covid. Pro TV difuzează în această seară, la jurnalul de la ora 19:00, interviul realizat de Cosmin Stan cu prezentatoarea de ştiri.

Publicitate

Principalele idei:

- Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul dintre copii

- Primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

- Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva şi n-am mai simtit mirosul de usturoi

- M-am dus la spital, la Victor Babeş. În cazul soţului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boala cronică, nu fumează, face sport şi nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

- Într-o dimineaţa, fiul meu m-a sunat şi mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înţelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie şi de ventilaţie mecanică.

- Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Aşa arată iadul”

- Prioritar pentru mine a fost să ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declaraţii într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital şi de la înmormântare nu e nimic de spus.

- Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

- Cred că acest virus se poate lua de oriunde şi oricând. Noi chiar am încercat să ne protejăm.

- Am participat la petrecere pentru că a fost în aer liber. Au fost luate toate măsurile pentru a fi în siguranţă. Nu s-a ţinut nimic în interior. Am purtat măşti, dar şi noi am avut momente în care am lăsat garda jos. A fost foarte rău că am făcut asta. Nu este momentul să lăsăm garda jos.

- Rezultatul nostru, pentru ultimele teste, a fost negativ. Eu şi Aris suntem bine, dar soţul meu trebuie să mai stea câteva zile în spital.

- Regret că am lăsat garda jos în câteva momente şi n-ar fi trebuit să fac asta. Nu mă simt extrem de vinovată pentru că ştiu că am făcut lucruri să mă protejez, dar mă simt vinovată pentru că s-a întâmplat să nu fac mai mult, că nu am atins perfecţiunea.

- Mesajul meu pentru public este să nu lase garda jos. Virusul există şi trebuie să avem încredere în medici. Trebuie să purtăm măşti şi să menţinem distanţa fizică.

Reamintim că despre presupusa infectare cu Covid-19 a Andreei Esca se vorbeşte de aproximativ două săptămâni. În primă fază, Pro TV a trimis o notificare către presă în care cerea redacţiilor să nu scrie despre „presupusa existenţă a unor cazuri de Covid în postul TV”, după cum arata documentul.

A doua zi, într-un mesaj public, Pro TV admitea existenţa unor cauzuri de infectere, fără însă a da mai multe detalii.

Ulterior, ziarul Libertatea a scris despre o petrecere care a avut loc la mare, la inaugurarea unui hotel, unde nu s-au respectat normele de prevenţie şi distanţare fizică. În pozele de la respectiva inaugurare apărea şi Andreea Esca, alături de mulţi alţi influenceri.


OPINIE. Când tăcerea creează gălăgia


FOTO. Două influenceriţe au şters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare


Citeşte şi: Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”


Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV


Citeşte şi: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia şi mai multe influenceriţe la un eveniment fără reguli sanitare


Citeşte şi: Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirelu Bugetaru Mirelu Bugetaru
    Hai că ies pesedezii rusnaci latrinisti conspirationisti din văgăuni ca să o înjure pe Esca. Stați relax, tavarași, că voi trăncăniți de pe margine, iar vedeta și trustul merge mai departe. Esca nu e compromisă ca propagandiștii politrucilor, deci oricât se dau cu fundul de pământ detractorii, ea rămâne singura prezentatoare adevărată de știri.
  • Covidiu Oanţă Covidiu Oanţă
    La 19.17-19.18 (interviul a fost între 19.00-19.20) s-a produs climaxul telenovelei, momentul aşteptat cu sufletul la gură de o ţară întreagă - năpădită de emoţii, Covidesca a început să micţioneze ocular, marcând magistral minutul de aur al tronsonului.

    O făcătură de PR sinistră, grotescă, în ton cu linia generală a presei din era pandemiei apocaliptice.
  • Iuli Iuli
    Ce interviu! Interesant cum avea Esca microfonul în tricou, dar se presupunea că ea dădea interviul de acasă prin Skype
    Câți bani au luat de la Guvern ca să mai sperie oamenii? Emblema știrilor din România dacă chiar se îmbolnăvea de acest “virus fatal” nu apărea după 14 zile să dea interviu, poate peste 20-30 de zile, la cum povestește a fost foarte grav. Culmea cum “vedetele” din România se vindecă foarte repede, iar oamenii de rând nu. O fi de la parfumurile alea “scumpe și tari” această vindecare.
    Ps: a zis că Soțul a fost foarte grav și la terapie intensivă, cunosc persoane care au stat mai mult de 20-30 de zile la ATI și au rămas cu urme grave, dar soțul Escăi nu mai are nimic, ciudat.

    Să le fie rușine că acceptă așa ceva, sper să le pice audiența posturilor tv (Pro, Antena, Kanal etc.) ***
  • Habar n-am Habar n-am
    Săracii nu își dau seama dacă au covid că ei n-au *** scumpe. :)

Trimite un comentariu

sus