Skip to main content

Buzdugan şi Morar intră în vacanţă. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

 
Buzdugan şi Morar intră în vacanţă. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

VACANŢĂ. Încă un matinal din FM intră în vacanţă. Morning ZU şi-a încheiat, azi, ultima ediţie din acest sezon, cu Buzdugan şi Morar „la butoane".

Publicitate

De luni, show-ul matinal de la Radio ZU va fi moderat de Flick (Domnul Rimă) şi Răzvan Popescu. Aceştia din urma se ocupau, în mod normal, de intervalul 16:00-18:00 (luni-joi) şi 16:00-19:00 (vineri).

Vacanţa matinalilor Mihai Morar şi Daniel Buzdugan va ţine până în 14 septembrie, după cum a anunţat Morar pe contul de Facebook.

În vacanţă au mai intrat matinalele de la Digi FM şi Guerrilla, după cum Paginademedia.ro a scris, AICI şi AICI.

Citeşte şi:

Postarea lui Morar

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Flick (Domnul Rimă) și Răzvan Popescu sunt băieții buni la toate in trustul ala. Cand vedetele intra in vacanta, in fiecare vara si in perioada sarbatorilor de iarna, ei sunt la datorie. Cand Antena Stars nu a avut, o vreme, prezentatori la matinal, tot la ei au apelat. Ce s-ar face lumea fara ei ?
  • Dan38 Dan38
    I-am ascultat azi un pic pe la 10... Doamne fereste! E cel mai josnic mod de a face radio; e cea mai oribila emisiune din tot ce am auzit in ultimii 20 de ani. Mihai Morar n-a invatat nimic de la Radio Contact. E pur si simplu un matinal facut pentru ***

Trimite un comentariu

sus