Skip to main content

Cabral, gazda unei emisiuni online. Tema: educaţia financiară

 
Cabral, gazda unei emisiuni online. Tema: educaţia financiară

Cabral va prezenta o emisiune online, de educaţie fianciară. Se numeşte „La Taclale şi Parale” şi va fi lansată pe 25 iulie, de la ora 11:00, anunţă platforma dreptullabanking.ro.

Publicitate

Formatul este cel al unui show-concurs, de cunoştinţe generale pe teme legate de bani. În primul sezon vor fi cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook şi pe dreptullabanking.ro.

De notat că emisiunile vor fi făcute de-acasă, pe Zoom.

Cabral va avea şi un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante şi utile din piaţa financiar-bancară. De asemenea, la fiecare emisiune se acordă un premiu - voucher eMAG de 500 de lei.

Oamenii trebuie să se înscrie online: Zece concurenţi pe ediţie

Cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe site. În fiecare săptămână se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă şi vor fi anunţaţi câte zece participanţi pe ediţie.

Campanie cu Dorian Popa sau Ana Morodan

#Dreptul la Banking este campania generică derulată de băncile din România, prin Agenţia Română a Băncilor. O campanie de informare şi educare, după cum au anunţat în luna februarie.

Prima parte a campaniei a mers pe hashtagul #pe încredere. Cinci influenceri au intrat într-un „joc". O provocare: Poţi să-ţi cumperi ceva pe încredere? Cinci influenceri care încercau să cumpere doar cu promisiunea că vor plăti în cinci zile.

Au fost cooptaţi în partea de teasing, cu #peîncredere: Dorian Popa, Ana Morodan, Coţofană, Skizzo Skillz şi Alex Bogdan

Citeşte şi: Băncile, campanie care să câştige încrederea publicului. Cu Dorian Popa şi Morodan, în prima parte

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Publicati si datele de audiență ale emisiunii "Falsez pentru tine" de sambata

Trimite un comentariu

sus