Skip to main content

Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

 
Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

De la CNA pentru Naşu'. Naşul TV a fost amendat din nou de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Este cincea amendă, dar şi cea mai blândă, încasată de postul de telviziune în ultimele două luni.

Publicitate

De această dată trebuie să plătească doar 5.000 de lei. Forul a ţinut cont de faptul că Radu Moraru nu a mai făcut atât de multe acuzaţii, ca dăţile trecute în care a fost amendat.

Totuşi, a continuat cu teorii ale conspiraţiei, pe care le-a împroşcat pe post.

Palmaresul televiziunii Naşul TV a ajuns, astfel, la un total 55.000 de lei din cinci amenzi. Toate sancţiunile s-au bazat pe aproape aceleaşi lucruri: acuzaţii şi conspiraţii.

Televiziunea, deşi are o audienţă foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toţi cabliştii.

În emisiunea amendată astăzi de CNA (din 8 iunie), Moraru a spus printre altele:

  • Cei care au creat nebunia asta, aceşti globalişti şi azi o sa vedeţi dezvăluiri grele de tot, cei care au creat această arestare a miliarde de oameni la domiciliu, care ne-au spus cu mască, o să vă arăt astăzi că e fără mască, ne-au speriat, ne-au răpit viaţa normală pe care o duceam, acuma, pentru că s-a fâsâit de tot coronavirusul, da.
  • Deci Bill Gates a cumpărat tot pe lumea asta şi el practic, toate minciunile le vinde prin aceste instituţii, da? Păi, ştiţi de ce? Pentru că aşa a făcut şi cu Microsoft. S-a folosit de CIA, ca la nivel planetar, să vândă Microsoft, dar de fapt să facă tot felul de spălări de bani. Păi normal, dacă ai SRI-ul în spate din România şi poţi să speli 400 de milioane de dolari. N-o spun eu, o spune SRI-ul da? SRI România, da?
  • Păi atunci nu înţelegeţi că acuma asta face? Nu mai are CIA-ul de partea lui, dar deja are banii şi el a cumpărat planeta. Unde îi trebuie un ziar, o fiţuică, o instituţie, cumpără. Mâine o să cumpere instituţii de sondaj în România şi o să spună... toate le cumpără şi o să spună băi, ăsta este numărul unu în România, că uite, 80% din români îl votează. Deci numai minciuni.
  • Oamenii vorbesc de foarte multe elemente, de acestea, de terorism internaţional, în sensul că, băieţii ăştia s-au gândit să pună mâna pe omenire, pe oameni, pe fiecare individ în parte, de aia îi spune la acest Covid, înseamnă Certificate of Vaccination Id, pentru că ei vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism, în interior.
  • Păi, noi n-o să aflăm niciodată dacă nu cumva prin acest vaccin se bagă, de fapt poate o fi apă sărată, sau cine ştie, apă distilată, sau ce ştiu eu ce apă, dar de fapt este doar un pretext pentru a băga nanocipul şi din acel moment, gata cu noi. Şi ce a vrut el să facă? Spune telespectatorilor, că oamenii nu cred! Ce a vrut să facă Bill Gates, ce vaccin? Că tu mi ai spus ieri sau alaltăieri. Ăla pentru oamenii agresivi, da?
  • Încă o dată, Arafat este şantajat pe motive sexuale de când e Arafat, da? De când a fugit de unde a fugit şi a ajuns în România

Citeşte şi: Naşu', maşina de împroşcat conspiraţii şi acuzaţii. Şi are destule! A mai bifat şi o amendă


Citeşte şi: DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă


Citeşte şi: Tirul de acuzaţii şi conspiraţii continuă la Naşul TV. Încă o amendă pentru afirmaţiile lui Radu Moraru. Palmaresul: 40.000 de lei, din trei amenzi


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raul raul
    Moraru tuns si barbierit arata ca dracu
  • DODO DODO
    daca face asta pt bani atunci mai merge dar intreb cine plateste si de ce Cine are interes sa creeze deruta in rindul populatiei Dar daca o face din proprie initiativa atunci e grav Trebuie urgent internat la glumeti Si pina la urma de ce nu se pune capat la circul asta ca sint multi alti amatori de frecvente libere si care poate au ceva serios de spus
  • Emi Emi
    Nasul, sa nu uitam, era concurenta lui Dan Diaconescu acum 20 de ani, pe cand era la B1 Tv.
    Ce face acum, nu cred ca face pt banii din asa-zisa publicitate platita, ca nu prea exista.
    Gresesc daca cred ca e platit?
    Intreb... Pentru ca mereu a fost in zona conspirationista. Dar de ceva timp devine absolut penibil prin ce spune.
    Ma intreb: are familie, copii (nu am cautat sa vad), care vor fi marginalizati din cauza faptelelor/spuseselor lui?
    Nasol, cum sa dormi noaptea doar pentru niste... marunti?
  • Iuli Iuli
    Noul OTV modern, serios, li se pot Opri licența oricând, dar dacă ai pile prin guvern csf, n-ai csf
  • jk jk
    Sa nu uitam si de o somatie dată recent.Tot pe conspirații. Tot la Nasul

Trimite un comentariu

sus