Skip to main content

COMUNICAT. SES va furniza servicii video către BBC Studios

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. SES va livra servicii playout şi distribuţie IP pentru peste 50 de canale, într-un contract multianual.

Publicitate

BBC Studios (BBCS) şi subsidiara sa UKTV au ales SES pentru administrarea activităţilor de playout şi distribuţie a celor peste 50 de canale din portofoliul lor şi serviciilor video-on-demand (VOD) corespunzătoare.

În cadrul contractului, SES va furniza servicii playout, procesare de conţinut, distribuţie şi VOD, urmând să distribuie conţinutul BBCS şi UKTV în Marea Britanie şi către o reţea globală de afiliaţi. SES va livra aceste servicii prin infrastructura tehnică de playout din două centre de servicii ale sale: cel londonez, din Stockley Park, şi cel din Munchen.

BBCS este divizia de producţie şi distribuţie comercială a BBC. Aceasta produce peste 2.500 de ore de conţinut în fiecare an. UKTV este o subsidiară a BBCS, care deţine numeroase canale TV cu tematică diversă, de la comedie, divertisment, istorie naturală la întâmplări reale şi seriale.

SES a obţinut acest contract multi-anual aliniindu-se cerinţelor BBCS şi UKTV de performanţă, comerciale şi de business. Această înţelegere răspunde şi dorinţei celor două companii, BBCS şi UKTV de a aduce inovaţiile cloud în industria media.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Marcus Arthur, preşedinte BBC Studio UK & Ireland BBC Studios & CEO UKTV:

„Alegând pe cei de la SES, credem că am găsit un partener determinat să ne furnizeze inovaţie şi, în acelaşi timp, să răspundă cererilor viitoare ale business-ului nostru”, a spus acesta.

Steve Collar, CEO SES:

„Soluţia de furnizare de servicii din cele două locaţii, Londra şi Munchen, este gândită special pentru pentru producători şi furnizori de conţinut precum BBCS şi UKTV, astfel încât aceştia să se poată concentra pe realizarea de conţinut de calitate, în timp ce noi ne ocupă de pregătirea lui, playout şi distribuţie.

Această abordare, care implică două centre de servicii SES, este fundamentală pentru succesul strategiei noastre, asigurându-ne back-up pentru serviciile de furnizare de conţinut, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate către BBCS”, a completat Collar.

Despre SES

  • SES are o viziune curajoasă în a oferi experienţe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuţia conţinutului video de cea mai înaltă calitate şi oferind conectivitate neîntreruptă.
  • Ca lider în soluţiile globale de conectivitate pentru conţinut, SES operează singura constelaţie multi-orbită de sateliţi, oferind acoperire globală şi performanţă înaltă, inclusiv sistemul de latenţă joasă O3b, pe orbită medie.
  • Prin utilizarea unui reţele extinse şi inteligente, pregătită pentru soluţii cloud, SES este capabilă să ofere soluţii de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă şi în aer, şi este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicaţii din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate şi servicii cloud, platforme video şi deţinători de conţinut.
  • Reţeaua video a SES transmite peste 8.300 de canale şi acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conţinut liniar şi non-liniar.
  • Compania este listată la bursele de la Paris şi Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informaţii sunt disponibile la: www.ses.com.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Din capul locului ar fi trebuit să folosiți o locuțiune adjectivală pentru a descrie SES, așa jumătate de articol ai în minte întrebare „SES, Who the f*** is Alice?”

Trimite un comentariu

sus