Skip to main content

TRANSFER. Denise Rifai intră în echipa Kanal D. Mutarea, la patru luni după demisia de la Realitatea Plus

 
TRANSFER. Denise Rifai intră în echipa Kanal D. Mutarea, la patru luni după demisia de la Realitatea Plus

TRANSFER. Nume nou în echipa postului Kanal D. La trei luni de la despărţirea de Realitatea Plus, Denise Rifai se alătură postului Dogan, potrivit unui anunţ de pe site-ul televiziunii.

Publicitate

Kanal D nu oferă prea multe detalii despre proiectul pe care-l va face Rifai, însă spun că „Denise Rifai va face parte din echipa Kanal D din această toamnă”.

Reamintim că moderatoarea şi-a dat demisia de la staţia de ştiri Realitatea Plus în luna martie, după nouă ani acolo. Mai mult, ea realizat principalul talk show al staţiei (Legile Puterii), din prime time, după intrarea lui Rareş Bogdan în politică.

La vremea respectivă, Denise Rifai vorbea despre un „nou climat” în postul de ştiri şi de „altă orientare editorială”, după cum Paginademedia.ro relata atunci.

„Intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta”, puncta moderatoarea la vremea respectivă.

Rafai, despre noua mutare:

„Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus <Da!> cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata.

Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai”, a spus moderatoarea.

Contactată de Paginamedia.ro, Denise Rifai a declarat:

"Proiectul este cel care m-a convins, în mod instant, să spun da echipei Kanal D. Sper că vom avea cea mai de succes emisiune a anului şi cu siguranţă va fi o surpiză pentru toată lumea.".

De ce o televiziune generalistă şi nu una de ştiri?

"Vorbim de un proiect care înglobează toată activitatea mea de jurnalist. Este o bucurie, o onoare şi o foarte mare provocare pentru mine să fiu parte din el", a mai spus Denise Rifai.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Cine are idee despre ce format este vorba?
  • Iuli Iuli
    Și anunțul cu Andreea Berecleanu că se mută la Kanal D nu mai apare? Sau poate au primit oferta mai bună de la Look (Digi) pentru Prima TV
  • Sebastian Octavian Sebastian Octavian
    E SA NU IMI SPUNETI CA O TRIMITETI LA *** DRAAAGOSSSTEIII
  • Marian Marian
    JK, ai perfecta dreptate , am spus si eu asa cred ca au luat-o pe aceasta vedeta de figuri, poate fac turci un serial cu ea Adio Instabul se va numi filmul,
  • jk jk
    Barfele**
  • Denise, pericol public Denise, pericol public
    În sfârşit, s-a aflat cine va *** la invitaţi şi la telespectatori în noul format al emisiunii "Bravo, ai stil". Totuşi, sper că nu o s-o lase liberă prin platoul de filmare fără să o vaccineze antirabic în prealabil.
  • jk jk
    Mariane,nu,daca RiFai e a anului,si cum barele circulă repede,cum ar fi anunțat transferul Bereclancei. La asta m-am referit
  • Marian Marian
    JK, sa-mi explici si mie care transferul secolului , Messi la Real Madrid? , alt transfer nu am auzit sau vorbesti de Berecleanul la kanalu sa fim seriosi .
  •  Andrei Andrei
    *** D nu e altceva decât o amestecătură de așa-zise vedete care nu sunt capabile pentru proiecte reale și li se dau tot felul de nimicuri care se anunță în iulie,se lansează pe 10 septembrie iar pregătirile pentru el încep pe 20 octombrie.Cam așa merg lucrurile.Mărunțișuri vândute ca "big project".Antena Stars mai are obiceiul ăsta ***.E fain să vorbești cu anumite cuvinte precum "înglobează" "onoare""surpriză" și te trezești cu Rifai țipând de la o masă la invitat.Femeia e bună la *** D .
  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Este locul perfect pentru ea. În hărmălaia de acolo se va integra rapid. Genul asta de fundatura profesionala e pe masura imposturii si tupeului ei. Succesuri maxime in compania Andreei Mantea si a lui Catalin Botezatu!
  • jk jk
    Hai cu anuntul oficial,transferul secolului, stiti voi,cu Andreea

Trimite un comentariu

sus