Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. Primul film de fashion post-izolare: „Pandemik". Ce zice autorul, Alin Gălăţescu

 
COMUNICAT. VIDEO. Primul film de fashion post-izolare: „Pandemik". Ce zice autorul, Alin Gălăţescu

COMUNICAT. Creativitatea nu se opreşte niciodată, iar deseori, în condiţii vitrege sau limită, oamenii au fost stimulaţi să-şi depăşească limitele şi foarte muţii au reuşit să se adapteze rapid.

Publicitate

Noua realitatea impune găsirea rapidă a soluţiilor, creativitate şi viteză de reacţie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

„Problemele actuale ţin de noi toţi. Şi salvarea la fel. Lumea se schimbă. Noi trebuie să evoluam odată cu ea. Daca NU învăţăm din trecut, din Istorie şi evenimente riscăm să repetăm greşelile. Şi asta e de fapt cel mai grav.

Dacă am fi prinşi într-un loop-ing al propriei existente, am ştii ce să schimbăm să ne fie mai bine, sau să facem mai puţin rău ?! Identitatea de Gen, distrugerea Comunităţilor, prin distanţare şi lipsa empatiei, personale şi sociale, reflectarea prin Modă a acestei perioade de căutări, tulbure şi tulburătoare...sunt tot atâtea probleme pe care am încercat, măcar să le ridicăm, prin Filmul nostru.

Eu cred in Viitor. Eu cred în Moda Românească” a declarat Alin Gălăţescu, realizatorul conceptului Pandemik.

Cu ajutorul designerilor Exordia by Artur Datcu, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu şi Aleha Toncea s-a realizat „Pandemik”, primul film fashion post-izolare din România. Această experienţă artistică prezintă piese vestimentare versatile lucrate din materiale neconvenţionale.

Aşa cum este normal în această perioadă, măştile şi soluţiile dezinfectante au fost accesorile cele mai utilizate pe durata repetiţiilor şi a filmărilor.

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus