Skip to main content

Horia Vîrlan se întoarce la Prima TV, după un an de pauză

 
Horia Vîrlan se întoarce la Prima TV, după un an de pauză

Horia Vîrlan, bucătar şi realizator de show-uri culinare, revine la Prima TV. Mutarea se produce după un an de pauză, în care Vîrlan nu a mai avut emisiuni la postul TV.

Publicitate

Va realiza o nouă producţie, o emisiune concurs. Vîrlan pleacă „în turneu” prin ţară, unde va căuta români care ştiu să gătească reţete tradiţionale, după cum anunţă reprezentanţii postului.

Înscrierile la casting au început deja.

Din grila de toamnă a anului trecut, Horia Vîrlan nu a mai avut emisiune pe Prima TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro de la acea vreme, motivele despărţirii ţineau de situaţia financiară a postului TV.

Între timp, situaţia postului Prima TV s-a schimbat. Telenovela vânzării postului se apropie de final. Contractul de vânzare a televiziunii a fost parafat, iar compania cu care Prima TV a agreat preluarea este aceeaşi cu care a fost la un pas să semneze şi anul trecut: Clever Media, deţinută de Adrian Tomşa.

Citeşte şi: Telenovela Prima TV. Contractul de vânzare a televiziunii a fost (în sfârşit) parafat. Cine e cumpărătorul?

De-a lungul timpului, bucătarul s-a ocupat de emisiuni precum s-a ocupat de emisiuni precum Cireaşa de pe tort, Mama mea găteşte mai bine şi În bucătărie cu Horia Vârlan

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    Este o intoarcere benefica pentru Prima, era singurul om care probabil aducea audienta peste media postului. Se pare ca nicio televiziuni nu la dorit in tot acest timp pe Horia si pentru schimbarea la fata a Primei inceputul suna promitator.

Trimite un comentariu

sus