Skip to main content

Program de vară pentru copii. Radioul Itsy Bitsy anunţă grila de vară, adaptată la pandemie: sfaturi pentru părinţi şi multe emisiunii pentru cei mici

 
Program de vară pentru copii. Radioul Itsy Bitsy anunţă grila de vară, adaptată la pandemie: sfaturi pentru părinţi şi multe emisiunii pentru cei mici

Radioul pentru copii Itsy Bitsy şi-a pregătit programul pentru vara aceasta. Grila a fost adaptată şi situaţia de pandemie prin care trecem cu toţii.

Publicitate

Matinalul este dedicat chiar „vacanţei în pandemie”. Este realizat de Marius Constantinescu şi Andrei Iordache, de luni până vineri, între 7:00 şi 10:00.

Vor fi prezentate sfaturi de vacanţă în pandemie, noutăţi, recomandări de la specialişti, sfaturi utile şi muzică. O componentă importantă a programului de dimineaţa sunt telefoanele în direct.

Părinţii vor putea suna şi vor face „share location”, spun reprezentanţii staţiei. Vor aduce veşti de la „firul ierbii”: dintr-un camping, dintr-o pensiune, de la mare, de la munte sau de oriunde sunt în vacanţă.

„Dacă ai descoperit un loc kids friendly, un colţ de plajă sau o cascadă spectaculoasă, fii generos şi împărtăşeşte experienţa ta, printr-un simplu mesaj sau apel (prin aplicaţia Itsy Bitsy FM), pentru că şi alţi părinţi să aibă informaţii despre destinaţii frumoase de vacanţe în vara 2020”, spun cei de la Itsy Bitsy.

Pe lângă matinal, staţia a pregătit un program special pentru cei mici.

Paginademedia.ro prezintă grila de vară de la Itsy Bity FM. De notat că o parte din program este difuzat live şi pe pagina de Facebook a radioului.

- Matinalul, cu Marius Constantinescu şi Andrei Iordache - de la 7:00 la 10:00

- SuperErou la Joacă - de la ora 10:00. Este emisiunea de dimineaţă cu care cei mici îşi încep ziua, aleg cum se joacă: cântă, spun glume, se joacă v-aţi ascunselea, spun ghicitori sau fac mişcare.

- Programul zilei continuă cu povestea de prânz, multe glume, jocuri şi muzică

- Misiunile lui Itsy şi ale lui Bitsy care prezintă aventurile celor doi copii extratereştri pe Planeta Zizilon, în Galaxia Xarazon - de la 17:00

- DJ Dodi pune muzică - de la 18:00

- Escape Room - de la ora 20:00. Copiii intră într-o cameră virtuală, alături de un SuperErou Itsy Bitsy, şi ca să iasă din cameră trebuie să răspundă provocărilor lansate de Creatorul de camere

- Povestea de seară radiofonică - de la ora 22:00

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    *facepalm*

Trimite un comentariu

sus