Skip to main content

Matinal de pe litoral. Digi FM îşi mută emisiunea de dimineaţă la Mamaia

 
Matinal de pe litoral. Digi FM îşi mută emisiunea de dimineaţă la Mamaia

Miu, Ciuclaru şi Beatrice pleacă la mare. Matinalul de la Digi FM îşi va muta studioul pe litoral, la final de iulie.

Publicitate

Mutarea se va produce chiar înainte ca emisiunea să intre în vacanţă. Astfel, între 27 şi 31 iulie, cei trei matinali şi scriitorul Radu Paraschivescu vor face emisiunea de dimineaţa de la Mamaia.

„Ca să risipim confuziile: mamaia nu e bunica. Mamaia e una singură şi se scrie cu literă mare. O să v-o reamintesc luni, cu Beatrice şi cu cei doi Bogdani. O să facem împreună matinalul de la câţiva paşi de mare, ceea ce înseamnă că, măcar timp de cinci zile, emisiunea ar putea să se cheme Mamaiatinal”, glumeşte Paraschivescu.

Show-ul se aude de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. Matinalul intră în vacanţă pe 1 august. Digi nu a anunţat, momentan, ce va fi în august pe tronsonul de dimineaţă.

„A fost un an cu multe provocări pentru noi şi pentru emisiunea pe care o prezentăm în fiecare dimineaţă, aşa că am şi uitat cum arată o vacanţă. E ca atunci când intri în mare uşor, ca să te obişnuieşti cu apa şi temperatura ei. Asta vom face în săptămâna petrecută împreună la mare, ne obişnuim cu ideea de vacanţă, dar le trimitem şi ascultătorilor noştri starea de şezlong şi cafea savurată lângă mare. Sau burgeri, dacă preferă Beatrice”, spune Bogdan Miu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Care dracu e logica sa transmiti de la mare la radio? parca grupul digi o ardea cu distantarea,sa fim responsabili

Trimite un comentariu

sus