Skip to main content

Gândul.ro şi-a luat editorialist de la Radio ZU şi Antena Stars. Mihai Morar semnează pe site

 
Gândul.ro şi-a luat editorialist de la Radio ZU şi Antena Stars. Mihai Morar semnează pe site

Gândul.ro şi-a adus editorialist din radio. Mihai Morar este, de astăzi, parte din echipa publicaţiei Gândul.ro pe zona de opinii, după cum a anunţat acesta pe Facebook.

Publicitate

Morar, care este matinal Radio ZU şi prezentator Antena Stars, va publica un editorial pe săptămână pe site-ul lui Radu Budeanu.

Despre colaborarea cu Gândul, acesta spune:

„Mă alătur ca editorialist echipei Gandul, unul dintre puţinele titluri quality din presa românească. Săptămânal, îmi voi scrie gândurile şi simţurile într-un articol pe care îl veţi găsi pe gândul.ro”, spune omul de radio.

În primul său text vorbeşte despre „normalitate” şi se intitulează: „Sunt normal şi nu mi-e ruşine cu asta!”

Căteva idei din text:

- Înţeleg că nu mai e normal să fii normal. Iar dacă faci parte din majoritate, orice fel de majoritate, nu numai că nu contează, dar, înainte de a deschide gura, trebuie să începi cu o scuză.

- Trăim era minorităţilor gălăgioase şi a majorităţilor tăcute.

- Cei mai mulţi dintre noi suntem revoltaţi când dreptatea se face cu genunchiul autorităţii pe jugulara celui de altă culoare, dar suntem oripilaţi şi de crezul unora că dreptatea rasială înseamnă indivizi albi spălându-le picioarele negrilor şi sărutându-le bocancii.

- Dacă eşti etichetat “normal”, nu înseamnă că eşti prizonier în zona de confort, “vechi”, neadaptabil, conservator. La fel cum, omul nou, “la modă”, “pe val” nu reprezintă nicio garanţie a evoluţiei speciei, progresismul nu coincide cu progresul şi nici corectitudinea politică nu are vreo legătură cu dreptatea.

Reamintim că Gândul.ro este deţinut de Radu Budeanu. Fondatorul Ciao! şi al Cancan a cumpărat, în octombrie 2019, mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV şi Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Voi vă dați seama că ăsta spune că Gândul e publicație quality ! La fel de originale sunt și poantele lui de la radio furate de peste tot.

Trimite un comentariu

sus