Skip to main content

Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Ce spune despre numire?

 
Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Ce spune despre numire?

UPDATE. Ce spune Mircea Radu despre noua poziţie? "Este o propunere onorantă", zice el, "dar şi o mare provocare". Declaraţiile lui, la finalul materialului.

Publicitate

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, funcţia de Şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol, după cum au fost anunţaţi angajaţii instituţiei publice.

În acelaşi timp, Mircea Radu este şi consilier al preşedintelui TVR Doina Gradea. Din ianuarie 2020, în această calitate, are atribuţii pe zona editorială şi de imagine a televiziunii publice.

Din anunţul TVR către angajaţi:

Consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale fiind legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice, Mircea Radu va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol.

La finalul lui 2019, Mircea Radu a prezentat şi emisiunea „Down the road. Aventura”, în care opt tineri cu sindrom Down vor porni într-o călătorie prin ţară.

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”. Producţia a aut rezultate modeste de audienţă şi a fost mutată din grilă după câteva ediţii. După această colaborare, Mircea Radu nu a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

Ce spune Mircea Radu?

"Este o propunere onorantă", zice Mircea Radu într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro, "dar şi o mare provocare"

"Da, am fost numit coordonator al Serviciului Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al SRTV", răspunde Mircea Radu.

"Este o propunere onorantă, fără-ndoială, dar şi o mare provocare. Toate vin la pachet cu îndatoriri de care am să mă achit aşa cum am făcut-o în cei peste 25 de ani de televiziune", continuă el.

Mircea Radu:

  • "Am acceptat deoarece cred că, pentru a duce mai departe cu succes brandul TVR, alături de un management performant alcătuit din profesionişti cu experienţă şi cu rezultate în acest domeniu, este nevoie de un plan coerent de comunicare internă şi externă."
  • "Este nevoie de o gândire proactivă, o atitudine fermă, convingeri puternice, tot ce înseamnă cultură organizaţională, aşa încât, pe plan intern, oamenii (atât angajaţii cât şi colaboratorii) să capete o mai bună înţelegere a acţiunilor TVR şi să aibă posibilitatea de a contribui la îmbunătăţirea şi/sau implementarea acestora."
  • "Pe plan extern, într-o perioadă de taifun al fake-news, obiectivul principal este o comunicare corectă, aplicată, clară şi transparentă a publicului cu privire la atribuţiile şi activităţile TVR."

Citeşte şi:

Mircea Radu revine la TVR, pentru o nouă emisiune

Mircea Radu, consilier al preşedintelui TVR Doina Gradea. Ce face?

INTERVIU. Mircea Radu, despre emisiunea cu tineri cu Sindrom Down: „E un show de emoţie. Era absolut istovitor la filmări, dar foarte frumos”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Falsyz Falsyz
    Alo paginademedia, unde e stirea cu Falsez pentru tine ? Incepe pe 18 iulie la Pro TV.
    https://www.protv.ro/exclusiv/falsez-pentru-tine-un-show-de-muzica-si-mister-incepe-sambata-18-iulie-la-pro-tv.html
  • Mar Mar
    Mircea Radu scrie de o mie de ori mai bine și mai frumos decât toți răutăcioșii comentatori ai acestei știri.
  • Principele Radu Principele Radu
    "Management performant alcătuit din profesioniști cu experiență și cu rezultate în acest domeniu" - asta crede Mircea Radu despre gașca de politruci ambuscați în vârful TVR. Deci, Gradea, Zgabercea, Blebea, Sassu etc sunt, cum ar veni, un fel de Bill Gates care rup audiențele. Vai de capul tău, Mircică, ai rămas la nivelul "Din dragoste" față de stăpâni! Dar te înțelege toată lumea, că ratele la vila din Mogoșoaia sunt mari și pandemia ți-a dat socotelile peste cap.
  • Adi Adi
    Oare a fost vreodată TVR mai jos decât e azi? Cred că am ani buni de când am mai văzut vreun minut de ceva la TVR.
  • Paco Paco
    O nouă sinecură pentru un băiat perfecționat la Varan, care a plecat și s-a întors cum și când a vrut din/ la TVR. Tradusă în bani, afacerea sună așa: 80 de milioane pe lună leafă de consilier, 110 milioane pe aceeași lună salariul de coordonator. Trăiască Partidul majoritar în Parlament!
  • livia pila livia pila
    Rau a mai ajuns băiatul asta. Sa ajunga, din dragoste de bai, comunicatorul lui Gradea?
  • Jojo Jojo
    Cv ul e impresionant
  • Călin Călin
    R.I.P. TVR. Atât se mai poate spune.
  • jk jk
    BRE

Trimite un comentariu

sus