Skip to main content

La pachet cu X-Factor, Antena 1 aduce şi o emisiune din culisele show-ului. Va fi doar online. Cine prezintă?

 
La pachet cu X-Factor, Antena 1 aduce şi o emisiune din culisele show-ului. Va fi doar online. Cine prezintă?

Antena 1 anunţă o emisiune nouă, despre X-Factor. Va fi doar online şi va prezenta detalii din culisele talent show-ului care revine în toamnă după un sezon de pauză.

Publicitate

Se numeşte eXtra Factor şi va fi prezentată de actriţa Ilona Brezoianu (Flori din Mangaliţa, serial dat tot de Antena 1), după cum anunţă reprezentanţii Intact.

Producţia va fi difuzată pe platforma de streaming AntenaPlay, săptămânal, tot din toamnă.

Ce spune actriţa despre noul proiect:

„Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată şi de muzică.

Aş vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenţi, juraţi şi tot ceea înseamnă maşinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult şi abia aştept să vedeţi ce o să iasă”, a spus Ilona Brezoianu.

Reamintim că Antena 1 a făcut o mişcare surpriză şi resuscitează formatul X-Factor, show care a lipsit de pe TV în 2019. Mai mult, emisiunea aduce două nume noi în juriu: Loredana şi Florin Ristei care vor sta lângă Delia şi Ştefan Bănică.

De asemenea, au revenit şi prezentatorii „tradiţionali”: Răzvan şi Dani, după un sezon cu Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin.

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunţat la emisiune. Reprezentanţii postului au spus la vremea respectivă că deţin în continuare contractul de licenţă pentru show, dar că au decis să ia „o pauză".

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: Şapte ani, opt sezoane şi nouă juraţi.

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor).


Zbuciumata poveste a tuturor schimbărilor de la X Factor


Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Iuli cred ca pro va baga emisiunea filmata deja cea cu masti ,
  • Andrei Andrei
    @dalien...Antena filmează doar Mireasa la Buftea.
  • Mihail Mihail
    Eu din ce știu, filmează la Romexpo Antena. Cel puțin TCDU și iUmor. De ce emisiune ziceai că se filmează la Buftea?
  • Iuli Iuli
    Poate de data aceasta o sa le iasa cu X Factor, depinde de ce dă ProTV
  • dalien dalien
    Antena a inceput sa filmeze show-uri in studiourile Buftea, in timp ce Pro TV filmeaza in dugheana de Kentauros. S-a intors lumea cu susul in jos :))

    Posibil ca Antena sa castige elan cu X factor daca nu are concurenta (Nu am auzit sa se mai faca Vocea Romaniei anul asta), fix cum s-a intamplat cu chefii cand Masterchef a avut un an de pauza. Probabil de aia se si grabesc sa filmeze :))

Trimite un comentariu

sus