Skip to main content

Pandemia afectează lansarea Guerrilla TV: „Serverele noastre erau produse chiar în regiunea Wutan”

 
Pandemia afectează lansarea Guerrilla TV: „Serverele noastre erau produse chiar în regiunea Wutan”

Guerrila TV trebuie să mai aştepte. Pandemia a dat peste cap lansarea proiectului TV al postului Radio Guerrila. CNA a aprobat, săptămâna trecută, termenul de intrare în emisie cu şase luni pentru staţia Radio Guerrila TV.

Publicitate

Adrian Popescu (acţionar şi administrator Guerrila) a explicat în faţa forului care sunt motivele întârzierii. Acesta sunt strâns legate de pandemia de coronavirus care a lovit întreaga planetă.

„Evenimentele care au avut loc în China, pentru început, şi apoi în România ne-au dat peste cap acest plan. Mă refer la apariţia Covidului. Avem nevoie de o perioadă în care să ne recalibrăm.

Serverele noastre, de exemplu, erau produse de HP, chiar în regiunea Wutan. A foarte greu să primim un răspuns pentru termenul lor de livrare. Şi starea de urgenţă ne-a afectat pe anumite chestiuni pentru că oamenii nu au mai putut circula liber” a spus Popescu în faţa CNA.

De asemenea, acesta a mai spus motivele sunt legate şi de partea financiară:

„În luna martie, încasările de publicitate au scăzut cu 60-70% faţă de anul precedent”, a punctat reprezentantul Guerrilla.

Forul audiovizual a aprobat cu unanimitate de voturi prelungirea termenului de intrare în emisie.

Adrian Popescu, acţionar la Radio Guerrilla: Vă solicităm prelungirea termenului de punere în funcţiune a staţiei Radio Guerrila TV. De ce? Pentru că am pus la cale un plan de lansarea televiziunii. Am început să lucrăm la proiect în august 2019 şi ne-am propus să fie sus în mai anul acesta. Am respectat toate etapele planului pe care ni l-am făcut: dezolvoltare, implementare şi echipamente.

Evenimentele care au avut loc în China, pentru început, şi apoi în România ne-au dat peste cap acest plan. Mă refer la apariţia Covidului. Avem nevoie de o perioadă în care să ne recalibrăm.

Serverele noastre, de exemplu, erau produse de HP chiar în regiunea Wuhan. A foarte greu să primim un răspuns pentru termenul lor de livrare. Şi starea de urgenţă ne-a afectat pe anumite chestiuni pentru că oamenii nu au mai putut circula liber.

Este vorba şi despre lipsa de predictivitate care domină piaţa de publicitate din România. Noi, în planul nostru, ne-am dimensionat finanţarea televiziunii prin operaţionalul Radio Guerrila.

În luna martie, încasările de publicitate au scăzut cu 60-70% faţă de anul precedente.

Reamintim că în luna august 2019, Radio Guerrilla a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului licenţă pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • XtremePWN XtremePWN
    Cred ca ar acoperi o nisa interesanta de muzica alternativa daca reusesc sa nu politizeze postul cu mesaje de propaganda pro-PSD
  • Claudiu Claudiu
    Wuhan nu "Wutan"
  • radu radu
    mai bine nu il mai lanseaza deloc, ar fi doar un post de umplutura. Sunt foarte multe deja cu tematic muzical, pentru toate gusturile.
  • jk jk
    Mircea,preventiv s a prelungit cu 6 luni termenul de intrare în emisie ,vedem.pana la Crăciun ce va fi
  • Mircea Mircea
    Vad ca multe proiecte se lasa asteptate... ma refer, in primul rand, la Aleph News... era vorba ca se lanseaza in iunie, asa au promis intr-o sedinta CNA, sedinta din iunie curent..

Trimite un comentariu

sus