Skip to main content

Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”

 
Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”

Cazuri de Coronavirus în Pro TV. Postul de televiziune admite într-un mesaj public că există cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajaţi.

Publicitate

„În cursul acestei săptămâni, câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19. Colegii noştri urmează cu stricteţe recomandările autorităţilor şi ale specialiştilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile şi maşinile au fost dezinfectate - „adiţional faţă de dezinfecţiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV.

Ieri, Pro TV a cerut presei să nu scrie sau să menţioneze Pro TV sau numele unor angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri pozitive în rândul salariaţilor.

Vezi detalii despre notificare, pe larg

Ce a trimis ieri Pro TV în notificare:

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora."

Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dobro Dobro
    Deci astept sa scrii un comentariu pe stirile cu Covid la Antenute de pe acest site. Hai, curaj. Sau nu ai voie antenistule?
  • Dobro Dobro
    Postacule , nu ai raspuns la intrebarea mea.
    Deci, de ce pe stirile cu Covid la Antenute nu comentezi , dar cele cu Pro comentezi?
  • Mihai Mihai
    @Dobro
    cred că mă confunzi Nu sunt nici Pro Pro TV Nici contra Pro TV Nici Pro Antena 1 Nici contra Antena 1

    nu înseamnă că dacă mai sunt oameni cu același nume ca mine sunt neapărat aceeași persoană sau vreun profan
  • Dobro Dobro
    Dar tu postacule antenist Mihai pe stirea cu Covid la Antenute nu ai comentat nimic. De ce?
  • mihai mihai
    @geo
    corespondentul despre care vorbești nu mai lucrează pentru Pro TV și să Alăturat proiectului Mediafax ce urmează să fie dezvoltat sau este în dezvoltare dacă ne gândim la aceeași persoană a fost decizia ei și_conducerii de a face acel jurnal și a dezvăluit public că are covid,

    și mai sunt încă jurnaliști corespondenți regionali care nu mai lucrează pentru Pro TV și sunt în proiectul Mediafax
    ca un mic off topic materialele corespondenților se găsesc pe platformele Mediafax din cei care au venit
  • Iuli Iuli
    Zvon: printre persoanele infectate se numără și Andreea Esca
  • geo geo
    Oare de ce antenistii au dat nume iar protevistii nu.
    Se pare ca printre cei afectati se numara o reporterita de la Brasov.
  • Mihai Mihai
    Unde sunt postacii PRO TV care comentau de zor la articolul cu cazurile de COVID la Antena 1? Acum tacere, tacere? Nu ati primit ordinul de zi pe unitate cum sa comentati?
  • Andrei Escu Andrei Escu
    @ion - La cât de "compliant" cu agenda Sistemului e postul ăsta, nici demolările, nici incinerările nu pot face dreptate. Dar pot fi un bun început.

    În altă dezordine de idei, e interesant cum ne tot prezintă Esca şi ai ei cifrele noilor infectaţi la virgulă, la micron, nu care cumva să uităm să ne fie foarte, foarte frică. În schimb, în comunicatul referitor la covidaţii din interiorul Pro TV, cuantificatorul este "câţiva".

    Haideţi, proteveilor, nu ne ţineţi în suspans. Ce înseamnă "câţiva"? 2? 3,14? 666? Chiar mai bine, puneţi numărul pe burtieră, cu roşu şi font uriaş şi actualizaţi-l din minut în minut, deontologii independenţi ai lu' tata.
  • DODO DODO
    pai cum ramine cu timpenia aia cu drepturile omului daca se sfla ca esti bolnav ?
  • mihai mihai
    Aia e o mare prostie,covid e un parazit fara gazda crapa,pornesti caldura la 40°,in maxim 3 zile e out,xel putin asa ne vorbeau specialistii
  • ion ion
    Daca un post tv nu e "compliant", ca sa-l citez pe Arafat, si apar pozitivi, conform legii distrugerii bunurilor contaminate ne putem astepta si la demolari sau focul purifica suficient de bine?

Trimite un comentariu

sus