Skip to main content

După ani şi ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator

 
După ani şi ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator

După ani şi ani. Reality show-ul „Burlacul” va fi din nou la televizor. Antena 1 readuce emisiunea pe post, după cinci ani, cu un prezentator nou.

Publicitate

Răzvan Fodor (câştigător Asia Express în acestă primăvară) va fi noul prezentator în sezonul cu numărul şase, anunţă reprezentanţii postului. Fodor îl va ajuta pe „burlac”, care nu a fost încă anunţat, să-şi găsească soţie.

„Mi-a plăcut şi mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunţe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe „Burlacul”, să îl ghidez.

Am înţeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că îşi doreşte foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Filmările vor avea loc atât în România, cât şi în străinătate.

ISTORIA EMISIUNII. Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon.

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău şi Andreea Mantea.

Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfăţişare şi fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.

Antena 1 a avut pe post şi varianta „Burlăciţa”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea a fost „burlăciţele”, cu Radu Vâlcan şi Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rares rares
    se stie deja ca burlacul va fi Andy Constantin , acelasi Andy de la Insula Iubirii
  • Silvia Silvia
    Nu m-ar mira dacă burlacul va fi Cătălin Scărlătescu. Așa, ca în familie..
  • lekker neuken lekker neuken
    are sa vine unu musculos, aratos si fitzos care probabil se foloseste de fete drept acoperire stim noi prea bine ce ii place lui de fapt... ;)
  • Sebastian Octavian Sebastian Octavian
    @Valentin poate va rămâne insulita
    Btw parca vad ca intra pe tronsonul 14-16
  • cristi cristi
    @ Marian, il cunosti ca sa spui ca Razvan este varza? Si ca idee ... Asia a castigat ca l-a adus pe Fodor.
  •  Andrei Andrei
    Adică Pro Tv dă vara asta "Falsez pentru tine" cu juma' din oameni trecuți la Antenă.Monica Anghel(Te cunosc de undeva,concurentă),Răzvan Fodor(prezentator) și Dana Mladin,producătoare pierdută și regăsită de la Antena 1.Ce mișto.Oricum,bună alegere.Ați scris de formatul "Love Island".Sincer aș lua-o pe Adela de la Pro să prezinte formatul nou cu Radu(după câteva modele de reality/dating ale Netlfix) iar la "Insula Iubirii"(formatul existent) să rămână tot Radu.Revenind la Burlacul...e o emisiune clasică.Depinde dacă aleg să-l facă pe sărăcie,ca la români,în port la Constanța pe păturică sau își dau interesul să-l facă luxury atât ca producție cât și conținut.
  • Marian Marian
    Acest individ a castigat Asia datorita acelui bucatar altfel iesea mai devreme asa s-a vrut de la inceput , ca prezentator este varza .
  • Valentin Valentin
    Era mult mai bun Radu Vâlcan !!

Trimite un comentariu

sus