Skip to main content

Fenomenul TikTok în România în conferinţa online Upgrade 100 (fostul iCEE.fest). Cristina Almăşan şi alţi creatori de conţinut, pe scenă

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

VIDEO. Cristina Almăşan, Mih Lovin, Alin Stoica şi alţi creatori de conţinut vor urca pe scena unui eveniment despre TikTok. Este organizat pe platforma festivalului Upgrade 100 (fostul iCEE.fest), fondat de Dragoş Stanca.

Publicitate

Va avea loc joi, 23 iulie, de la ora 10:00.

Evenimentul, care va aborda detalii despre aplicaţia TikTok, va fi precedat de o discuţie la Radio Guerrilla (luni, 20 iulie, de la ora 19:00). Invitaţii lui Dragoş Stanca vor fi Laura Savu (românca responsabilă din funcţia de Global Community Manager cu coordonarea platformei pentru 7 ţări - România, Olanda, Cehia, Croaţia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia şi Slovacia) şi Alin Stoica - de la Global Records, companie care a derulat deja mai multe proiecte pe noua reţea socială.

Va fi luat în discuţie felul în care o aplicaţie „Made în China” a reuşit să provoace o breşă în supremaţia indiscutabilă până acum a companiilor din Statele Unite.

Upgrade 100 are o altfel de abordare în ceea ce priveşte evenimentele online din această perioadă marcată de pandemie. Participarea se face gratuit, doar pe bază de preselecţie a audienţei, iar plata biletului se face după eveniment, în funcţie de valoarea pe care participanţii o consideră corectă, spun reprezentanţii festivalului.

Pe scena Upgrade 100 Focus vor mai urca, printre alţii:

  • Robert Tatoi – FollowArt – video marketing specialist şi creator de clipuri virale pe TikTok
  • Mih lovin – Squad – specialist în lucrul cu noile platforme şi cu noii influenceri ai lumii TikTok
  • Alin Stoica – Global Records – pentru cum se poate folosi TikTok pentru extinderea audienţei artiştilor din domeniul muzical şi ce proiecte cu branduri se pot derula astfel
  • Cristina Almăşan – Creator de conţinut care a adunat 750.000 de followeri pe TikTok
  • Maria Ganta – Social Insider – companie care a lansat recent e-book-ul TikTok Marketing for Brands (pe care îl vor primi gratuit şi toţi participanţii la eveniment)
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Cine mai foloseste tiktok? https://fossbytes.com/tiktok-is-spyware-reddit-ceo-steve-huffman/
  • Bircica Bircica
    Nu intereseaza pe nimeni ce audiente au turcismele postacule antenist.
    De Covid la Antenute nu comentezi?
  • Mihai Mihai
    Ce audienta a avut premiera de aseara de pe Kanal D, "Dragoste și secrete"?
  • Andrei Andrei
    UE *** o să se trezească să interzică mizeria asta de aplicație când o să apare un uriaș scandal pe datele cetățenilor.Problema e căde data asta datele nu mai merg la parteneru' strategic ci la dușmanul partnerului strategic.

Trimite un comentariu

sus