Skip to main content

TNB-TV. Teatru şi online. Teatrul Naţional din Bucureşti, mai mult conţinut pe canalul de YouTube: interviuri LIVE cu actori, regizori şi oameni de teatru

 
TNB-TV. Teatru şi online. Teatrul Naţional din Bucureşti, mai mult conţinut pe canalul de YouTube: interviuri LIVE cu actori, regizori şi oameni de teatru

Teatru şi online. Teatrul Naţional din Bucureşti îşi publică piesele şi online, pe YouTube. Prima transmisiune live, pe canalul care tocmai şi-a schimbat numele, va fi astăzi, 20 iulie, de la ora 17:00.

Publicitate

Tot conţinutul produs de echipa Tetrului I.L. Caragiale va fi publicat pe canalul TNB-TV.

Azi: Va fi un interviu, în contextul premierei spectacolului „Jurnal de România. 1989”. Regizat de Carmen Lidia Vidu, spectacolul de teatru documentar va fi lansat pe 24, 25 şi 26 iulie, la Amfiteatru TNB.

În material vor vorbi artiştii care au participat la realizarea piesei.

„TNB-TV on-line este un prim pas către o televiziune on-line dedicată adevăratelor vedete, cum ne place să spunem, în contextul în care termenul ”vedetă” este folosit, parcă, în ultima vreme, prea des şi prea fără atenţie”, spun reprezentanţii instituţiei.

Canalul de YouTube al TNB a difuzat, în perioada martie-iunie 2020, transmisii live ale Conferinţelor TNB (materiale preînregistrate de-a lungul anilor) şi ale câtorva dintre spectacolele fixate pe suport video şi păstrate în arhiva teatrului.

Au fost şi piese din repertoriul actual: „Furtuna”, „Allegro, ma non troppo”, „Două loturi”, „Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, „Luminiţa, de la capătul tunelului”.

Au fost difuzate, însă, şi spectacole mai vechi care nu mai pot fi văzute pe scenă, precum „Năpasta”, „Ultima oră”, „Take, Ianke şi Cadîr”, „Visul unei nopţi de vară”.

Sloganul sub care TNB-TV îşi va desfăşura activitatea este: „Într-o lume prea agitată, artiştii aduc echilibrul”.

„TNB-TV vă va prilejui întâlniri speciale, interviuri cu actori, regizori, scenografi, tehnicieni de spectacol, pe scurt oameni de teatru, în special din echipa Teatrului Naţional, dar şi cu cei care ni se vor alătura pe parcursul proiectelor derulate aici”, menţionează oficialii Teatrului Naţional.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus