Skip to main content

VIDEO. O reclamă cu un "pisi-câine" pentru Ursus Cooler. Ce ce "pisi-câine"? Cine e agenţia care a făcut spotul?

 
VIDEO. O reclamă cu un "pisi-câine" pentru Ursus Cooler. Ce ce "pisi-câine"? Cine e agenţia care a făcut spotul?

VIDEO. "Bună, sunt Alex şi sunt un pisi-câine", spune personajul din ultima reclamă pentru Ursus Cooler. Cum adică un "pisi-câine"? Care este ideea?

Publicitate

Campania promovează noi variante de Ursus Cooler, pe lângă cea cu lâmăie: cu cireşe şi cu grepfruit. De aici conceptul: este o bere-suc sau un suc bere?

Reclama este creaţia agenţiei Leo Burnett. Contul de digital al brandului este la Kubis Interactive, iar cel de media la agenţia Media Investment. Partea de PR este la MSL The Practice.

Explicaţiile legate de concept:

"Personajul central este pisi-câinele Alex Cooler, inventatorul băuturii care-i poartă numele, care prin personalitatea relaxată a dorit să transmită cât mai multor români că uneori nu este nevoie să alegi.

Poţi să te bucuri de ce e mai bun din două lumi diferite, în acelaşi timp."

VIDEO. Reclama Ursus Cooler cu "pisi-câinele" Alex:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu cristina radu cristina
    frumoasa reclama...imi place pisicainele...o creatura hibrida simpatica foc...mesajul reclamei combina lucruriile
  • grongobar grongobar
    O reclama super prin faptul ca iti ramane in minte. Costuri probabil minime iar impactul maxim. N-a fost nevoie nici de actori cunoscuti, nici de fotomodele fitoase, nici de fotbalisti. O aiureala absoluta, dar o aiureala reusita!
  • GIGI GIGI
    https://www.timesnewroman.ro/monden/un-roman-are-diareeconstipatie-dupa-ce-a-baut-beresuc-de-la-pisicaine?fbclid=IwAR1fLFGOiwTXWlACoXWIjuIlDEV4EUMbXaw-ecu_IB6SeuquvqSsVysqbBE
  • Dan Tănăsescu Dan Tănăsescu
    Ce înseamnă o reclamă bună? O reclamă este bună dacă vinde și dacă atrage atenția asupra produsului. Dacă sunt îndeplinite aceste condiții, în rest nu mai contează nimic.
  • TV TV
    E cea mai proasta reclama pe care am văzut-o.
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Astia de la Ursus au platit pt *** asta sau au fost platiti? Asa *** de reclama mai rar. La un lucru este buna, de cate ori ruleaza merg la baie sa produc cate un ursus cooler.
  • Ad_Girl2 Ad_Girl2
    La asta a ajuns Leo Burnett...
  • POE POE
    De ce sunteti rai-buni, asta e strategia Ursus, la fiecare TVC schimba total platforma de comunicare. Isi aminteste careva o reclama de la brandul asta care sa para din aceeasi familie cu reclama precedenta sau cu cea care i urmeaza? Ca coerenta (sic) de marketing, Ursus nu are concurenta decit cel mult la Timisoreana
  • Yogi Bear Yogi Bear
    Cand ma gândesc ca o costat și bani... penibila reclama plus ca nu are nici măcar vreo legătură cu animalul numit urs. Ma gândesc tot mai serios sa ma apuc de publicitate.
  • koru koru
    @Bogdy1947 - tu esti rezultatul diversitatii?
    Reclama ***!
  • Trollhater sau Hatertroll Trollhater sau Hatertroll
    Cringe total... Am mai văzut reclame proaste dar asta ia tot ce e mai rau din toate... Nu trebuie sa aleg intr-un top de reclame proaste
    Asta e nr 1
  • Al b Al b
    Nu stiu daca si voua dar mie mi se pare ca in loc de Cooler se aude ***la
  • DODO DODO
    adica daca beau berea asta o sa ajung din urs o jegarita de pisicocanina ? citi tineri talentati de la noi ar fi facut o treaba mult mai draguta si sugestiva Asta imi aminteste de frunza lui udrea care a dat aproape un milion ( E ) pe ea in timp ce o gramaa de alti artisti grafici autohtoni ar fi facut ceva mai bun la un pret de nimic
  • Insula Doctorului Moreau Insula Doctorului Moreau
    Umblă vorba că pisi-câinele este unul dintre hibrizii pe care i-au scăpat tovarăşii cu ochişorii oblici dintr-un laborator din Wuhan. Biata himeră a ajuns acum să fie exploatată brutal de creativii mioritici şi îşi blesteamă zilele că n-a stat cuminte în cuşca ei de unu pe unu.
  • Alexandru Gurgu Alexandru Gurgu
    @AndreiAndreea, pare mai mult o corcitura. Cred ca vrea sa promoveze copiii rezultati din cupluri mixte dpdv rasial

Trimite un comentariu

sus