Skip to main content

VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

 
VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

Un moment românesc a impresionat juriul show-ului de talente de la America’s Got Talent. Este vorba de o echipă de tineri artişti - Lightwave Theatre Company - , din care face parte şi omul de radio Petru Stratulat (fost Guerrilla, actual Europa FM), care a evoluat pe scena show-ului american cu un inedit spectacol cu păpuşi.

Publicitate

Momentul se va vedea la postul american de televiziune NBC, miercuri, 15 iulie, la ora 3 dimineaţa, ora României.

Pentru a promova emisiunea de miercuri, NBC a postat pe contul său de Facebook un interviu cu membrii trupei şi o selecţie de cadre video din momentul Lightwave Theatre Company. Din imagini se vede cum membrii juriului, Simon Cowell, Howie Mandel şi Sofia Vergara sunt emoţionaţi în timp ce urmăresc momentul.

Clipul video devenit deja viral, cu peste un milion de vizualizări şi câteva mii de distribuiri pe contul de Facebook al show-ului, plus mai bine de două milioane de afişări pe YouTube.

Petru Stratulat este gazda unui Weekend cu Prietenii de la Europa FM şi realizatorul emisiunii 80/oră, din fiecare marţi seara. Filmările pentru America’s Got Talent au avut loc în luna martie, cu puţin timp înainte de aplicarea restricţiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înfiinţată în 2013, când Petru Stratulat şi Cristina Andreea Ion au realizat o păpuşă şi au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection şi Iubita fizică).

Cele mai importante apariţii TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 şi America’s Got Talent în 2020.

Lightwave Theatre Company este formată din Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel şi Teodor Delciu.

Momentul trupei Lightwave Theater Company, aici:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • amg amg
    Felicitari!

Trimite un comentariu

sus