Skip to main content

Agrointeligenţa, campanie de 250.000 de euro pentru comunicare şi educaţie pe agricultură. Un fost redactor-şef EVZ conduce proiectul

 
Agrointeligenţa, campanie de 250.000 de euro pentru comunicare şi educaţie pe agricultură. Un fost redactor-şef EVZ conduce proiectul

Proiect de comunicare şi educaţie pe agricultură derulat prin finanţare europeană. Este vorba de 250.000 de euro pentru o campanie de comunicare naţională, derulat de grupul online Agrointeligenţa.

Publicitate

Agrointeligenţa - grup fondat de Vlad Macovei, care a fost, în trecut, redactor-şef al publicaţiei Evenimentul zilei - a realizat conceptul şi a obţinut finanţarea, iar partener al proiectului este Freedom House.

În ce constă proiectul? De ce Freedom House partener?

Detalii, în continuare:

Campania urmăreşte educarea publicului în legătură cu Politica Agricolă Comună 2021-2027. De altfel, se numeşte "Forţa P.A.C. pentru fermieri".

În ce constă campania, prinre altele:

- microsite-uri dezvoltate pe platforma Agrointeligenţa

- o caravană prin ţară

- proiecte de comunicare pentru elevi şi studenţi

- conţinut video distribuit digital

- conţinut distribuit pe reţea de publicaţii locale

De ce Freedom House partener?

Freedom House a dezvoltat reţeaua pentru jurnalişti locali PressHub şi oferă astfel un canal de comunicare eficient pentru campanie.

Alte detalii despre campanie, dintr-un material publicat pe PressHub:

Freedom House România va contribui la diseminarea informaţiilor legate de Politica Agricolă Comună în teritoriu prin reţeaua proprie de parteneriate cu presa locală şi, de asemenea, va realiza comunicarea în domeniul juridic şi a procedurilor de integritate/anticorupţie.

Conform presshub.ro, proiectul „Forţa P.A.C pentru fermieri” va folosi cele mai noi tehnologii audio-vizuale, online şi de social-media, pentru a-şi atinge grupurile ţintă în toate clasele socio-economice. Campania a fost aprobată de DC Agri şi va primi fonduri UE.

Vlad Macovei: „Românii vor afla de la noi ceea ce înseamnă Politica Agricolă Comună”

“Sunt foarte onorat că românii vor afla de la noi informaţii complete despre ce înseamnă Politica Agricolă Comună. Mulţumesc Comisiei Europene, DG Agri, pentru că au selectat proiectul nostru. Poziţia noastră de lider al presei agricole din România ne permite o eficienţă maximă în strategia de comunicare şi, de asemenea, ne obligă să obţinem cele mai bune rezultate.

Mulţumesc Freedom House România, doamnei Cristina Guseth, pentru că au avut încredere în noi şi au venit alături de noi în acest proiect. Cheltuirea corectă a banilor publici, europeni sau naţionali, reprezintă o prioritate din punct de vedere a strategiei editoriale Agrointeligenţa”, a declarat Vlad Macovei, potrivit Presshub.ro.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tiberiu Tiberiu
    Felicitari domnului Macovei! Face un proiect excelent cu Agrointeligenta... felicitari si domnilor Silviu Petcu si Cristian Gretcu ce fac parte din echipa atat de meseriasa.

Trimite un comentariu

sus