Skip to main content

Fostul jurnalist TV Alex Ferariu, candidat la Primăria Breaza. Din partea cărui partid?

 
Fostul jurnalist TV Alex Ferariu, candidat la Primăria Breaza. Din partea cărui partid?

Alex Ferariu, care a lucrat peste 20 de ani în radio şi televiziune, candidează la o primărie. El va intra în campania electorală pentru postul de primar în Breaza, în judeţul Prahova. De ce în Breaza? Şi din partea cui candidează?

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Ferariu a spus că va participa din partea Partidului Mişcarea Populară - PMP, formaţiune condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu.

De ce PMP?

"Propunerea a venit din partea lor. În urma discuţiilor cu doamna deputat Cătălina Bozianu, am decis să fiu candidatul PMP pentru Primăria Breaza. Am văzut cum a fost administrat oraşul în ultimele două mandate şi îmi este foarte clar că se pot face mult mai multe lucruri pentru cei din Breaza", a declarat Ferariu pentru Paginademedia.ro.

De ce la Breaza?

"Încă de acum 20 de ani, familia noastră avea la Breaza o casă de vacanţă. În urmă cu zece ani, când s-a născut fiica mea, am transformat-o în reşedinţă şi am locuit câţiva ani aici."

Am revenit în Capitală, iar anul trecut am decis, împreună cu soţia, să ne mutăm definitiv în Breaza", spune Ferariu.

Ce îşi propune la Primărie?

Ferariu: "Sunt foarte multe proiecte care zac uitate în sertarele primăriei, dar şi multe altele pe care le am în plan. Nu vreau să le dezvălui acum".

De ce ar alege un jurnalist şi nu pe ceilalţi candidaţi?

"O dată pentru că nu am fost doar jurnalist, am fost şi antreprenor, am construit nişte businessuri de la zero, şi îmi propun atragerea de fonduri pentru dezvoltarea zonei. Ultimii doi primari doar au promis, dar nu au atras fonduri deloc", a mai spus Ferariu.

Cine sunt contracandidaţii?

El candidează la Breaza împotriva actualului primar Gheorghe Richea (PSD) şi a lui Bogdan Novac (USR Plus, fiul unui fost ministru al Transporturilor). Cel mai probabil, spune Ferariu, din partea PNL va candida Nicolae Ferăstrăeru, şi el fost primar, în urmă cu două mandate.

Alex Ferariu a intrat în presă în 1993, la Fun Radio. A trecut pe la Radio Z, pe la Ştirile Pro TV, la Observator, la National TV şi la Antena 3. Ultimul loc de muncă, în calitate de jurnalis, a fost la B1 1, până în toamna anului trecut.

La vremea respectivă, postrul de televiziune şi Ferariu au decis încetarea colaborării, pe fondul informaţiilor că Alex Ferariu l-a împrumutat cu bani, în trecut, pe Alex Cumpănaşu, candidat la preşedinţie anul trecut.

Elena Lasconi a lăsat şi ea presa pentru alegeri

Elena Lasconi, fost jurnalist Pro TV, a lăsat televiziunea pentru a fi candidat la Primărie. Candidează la Câmpulung Muscel, din Partea USR.

Jurnalista a povesti la interviurile Paginademedia.ro de ce a decis să candideze. A povestit şi multe, multe din întâmplările din viaţa de jurnalist: cel mai emoţionant moment (fetiţa salvată din puţ), care a fost prima ei transmisiune live, primul reportaj, dar şi cum a "botezat-o Mândruţă".

VIDEO. Elena Lasconi, povestea emoţionantă a fetiţei salvată din puţ

Povestea Elenei Lasconi, în interviul video integral. Un interviu în care explică de ce s-a decis să lase televiziunea pentru Primărie.

VIDEO. Elena Lasconi, poveşti fascinante de la începuturile Pro TV

Citeşte şi: VIDEO. Poveşti fascinante din Pro TV cu Elena Lasconi. I s-a spus „Esca noastră” la Deva. Cum a "botezat-o" Mîndruţă

Carte de vizită Alex Ferariu:

  • Fun Radio - realizator (1993-1994, apoi 1996-1998, când realiza matinalul staţiei)
  • Radio Z - realizator şi director tehnic (1994-1996)
  • Sunetist şi editor Voce pentru Ştirile Pro TV şi Ştirile Acasă TV (1999-2001)
  • Operator sunet Pro TV: Era "la butoane" pentru Ştirile Pro TV, mineriada din 1999, atentatele de la World Trade Center, Ora 7 bună dimineaţa, Profeţii despre trecut (1998-2003).
  • Naţional TV - prezentator al jurnalului principal (2003-2008)
  • Realizator City FM (2006)
  • Antena 3 şi Antena 1 - prezentator Observator (2008-2013)
  • Editor Prezentator B1 TV (2013-2015).
  • Consilierul al Ministrului Economiei Alex Petrescu, în 2017
  • Vicepreşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (2015 şi până în prezent)
  • Consilier Secretar de Stat la Ministerul Cercetării şi Inovării (Ciprian Preda)
  • Administrator reţea la departamentul comunicaţii Transelectrica (în 2018).
  • B1 TV - februarie-octombrie 2019

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • primaru primaru
    Pai daca a imprumutat bani inseamna ca e camatar? Cat o fi dobanda la el?
  • geo geo
    Nu le dau mari șanse de reușită foștilor jurnaliști !
  • Stefan Stefan
    PMP nu mai e condus de Traian Basescu, ci de Eugen Tomac.
  • jk jk
    De ce PMP?Pentru ca Base e apropiat de B1

Trimite un comentariu

sus