Skip to main content

Alţi concurenţi anunţaţi la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea

 
Alţi concurenţi anunţaţi la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea

Încă patru nume anunţate din cele 16 pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă şi un premiu de 50.000 de euro pus în joc pentru „Fermierul Anului”.

Publicitate
  • Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu şi Ana Maria Ababei sunt următorii concurenţi care au acceptat provocarea de la „Ferma”, anunţă Pro TV.
  • Anda Adam şi Paul Diaconescu vor face parte din echipa „orăşenilor”, iar George Burcea şi Ana Maria Ababei din ce a „sătenilor”.

Ce spun concurenţii?

Anda Adam: „Sunt o persoană ambiţioasă, sufletistă şi cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport şi stilul de viaţă sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

George Burcea: „Viaţa mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situaţie şi cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înţelegem “de ce-ul”.Îmi place foarte mult să tratez orice experienţă care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima şi ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

Paul Diaconescu: „Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă.”

Ana Maria Ababei: „Am zis DA din prima! Abia după am conştientizat că e cea mai mare provocare din viaţa mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepăşesc şi, în general, îmi plac provocările.”

Primii concurenţi anunţaţi au fost Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică şi Alina Puşcău, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Lesko şi Ciovică sunt în echipa „sătenilor”, iar Ouatu şi Puşcău în cea a „orăşenilor”.

Formatul noului sezon: „Orăşeni versus săteni”

Opt orăşeni şi opt săteni vor fi concurenţii, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."

Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gospodarull Gospodarull
    Hai *** , iti e frica de nu comentezi pe stirea cu raman cu tine? Aseara ce a facut? Tot locul 3 , ha ha ha
    Stai ca incepe imediat burlacul , sa vad cum lauzi antenuta , ca ferma nu iti place postac
  • mile mile
    ***, parca tie nu iti plac certuri , vai ce o sa te exciti
  • Gospodarull Gospodarull
    Postacule , vezi ca si Anda Adam a fost la Te cunosc de undeva. Atunci ti-a placut de ea , acum nu , ha ha ha , ***
    Hai cu emisiunea sa spulbere concurenta

    Si de Raman cu tine nu ne zici nimic antenistule?
  • Gospodarull Gospodarull
    Bun. Inca una in lenjerie intima. Anduta Adam.
  • mile mile
    trebuie sa explicati cine sunt vedetele inchipuite , prea mici

Trimite un comentariu

sus