Skip to main content

Oprit de pandemie, show-ul „Bravo, ai Stil” se întoarce în grila Kanal D. De când?

 
Oprit de pandemie, show-ul „Bravo, ai Stil” se întoarce în grila Kanal D. De când?

REVENIRE. Se întoarce „Bravo, ai stil” la TV. Kanal D readuce în grilă show-ul la finalul verii, după ce pandemia de coronavirus l-a scos de pe sticlă în aprilie.

Publicitate

De când se întoarce emisiunea?

Potrivit reprezentanţilor postului, emisiunea cu Ilinca Vandici, revine din 29 august. Ediţiile vor fi difuzate de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00.

„Show-ul se va continua exact de la momentul la care isi luase, pentru un timp, ramas bun de la public, din cauza pandemiei”, spun cei de la Kanal D.

Reamintim că emisiunea postului Dogan a fost oprită în luna aprilie. Filmările fuseseră oprite din luna martie, din cauza pandemiei, iar show-ul a mai continuat, în prima fază, doar miercurea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ulterior, emisiunea a fost scoasă de tot din grilă.

Juriul emisiunii este format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.

Ilinca Vandici, despre show:

„Suntem foarte bucuroşi să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este clar că toamna aceasta se numără ţinutele cele mai inspirate. Concurentele noastre sunt minunate şi extrem de ambiţioase”, a spus prezentatoarea.

În competiţie au mai rămas nouă concurente: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Şişcanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu şi Raluca Tănase.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudiiu claudiiu
    Pai reincepe WoowWiz din septembrie cu Mantea prezentatoare
  • jk jk
    În perioada asta e best of
    Din partea mea la ora aia se poate alătura si pu...dragostei

Trimite un comentariu

sus