Skip to main content

Comedy Central, acum şi HD. Postul, dar şi alte noi trei canale HD, pe Vodafone

 
Comedy Central, acum şi HD. Postul, dar şi alte noi trei canale HD, pe Vodafone

Postul Comedy Central se va vedea, din această lună, şi în varianta HD. Canalul e disponibil în reţeaua Vodafone (fostul UPC), dar nu este singurul post HD introdus din luna august.

Publicitate

Pe lângă Comedy Central HD, TNT HD, Sport Extra HD şi E! HD pot fi urmărite de abonaţi din această săptămână.

Noutatea cea mai mare este Comedy Central HD, Vodafone fiind singurul cablist din România ce are acest canal la o rezoluţie de înaltă calitate.

„Din această lună, clienţii Vodafone se pot bucura de show-uri la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală. În fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai bună calitate, care îi vor face să râdă, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel internaţional.

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitaţi să se bucure de serialul Friends, de luni până vineri la 17:30. Serialul american este o producţie foarte populară, având peste 200 de nominalizări şi 77 de premii câştigate, printre care şi un Glob de Aur.

Totodată, de luni până vineri, oamenii sunt invitaţi să urmărească „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20:00. Imediat după, serialul animat „Rick&Morty” va fi difuzat de la ora 00:30”, se arată în comunicatul Vodafone remis către Pagina de Media.

Despre Comedy Central

Comedy Central este o televiziune deţinută şi operată de Viacom CBS, una dintre companiile lider de conţinut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmărite în mai mult de 150 de ţări prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungând în peste 300 de milioane de case.

Televiziunea furnizează seariale premiate, precum şi producţii locale unice: spectacole şi seriale de stand-up comedy. Comedy Central difuzează seriale faimoase precum: Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Citeşte şi: TV Paprika şi Filmcafe vor fi HD, doar într-o singură reţea. Pentru câţi abonaţi vor fi disponibile

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andu Andu
    Oare când și pe Digi?
  • Alcibiade Alcibiade
    ******UPDATE******

    Operatorul Vodafone România a introdus în grila digitală a serviciului său de cablu tv televiziunile Comedy Central HD (la poziția 154), TNT HD (la poziția 155), E! Entertainment HD (la poziția 192) și Sport Extra HD (la poziția 205).
  • Clara Clara
    din articol am aflat si pozitiile unde se gasesc aceste canale!
    Bravo Daniel! sa iti dea o prima Petrisor!
  • Claudiu Claudiu
    Aceleași cateva seriale repetate la nesfârșit...slab comedy central. Transmisie HD pt Prințul din Bel Air, serial din 1990, care nici macar in format 16:9 nu e :)))

Trimite un comentariu

sus