Skip to main content

COMUNICAT. Sport Extra TV a intrat în grila Vodafone

 
COMUNICAT. Sport Extra TV a intrat în grila Vodafone

COMUNICAT. Din 3 august 2020 Vodafone adaugă în grilele tv cablu digital Sport Extra TV. Noua televiziune este dedicată fanilor sporturilor de contact, cu motor, virtuale sau simulate.

Publicitate

Lansată online în 2018 şi pe TV HD digital în 2020 Sport Extra transmite competiţii din Fightsports (cum ar fi GLORY Kickboxing, promoţie unde luptă Benny Adegbuyi sau ONE Championship, gale unde îi putem vedea pe Andrei şi Bogdan Stoica) şi evenimente de top din Motorsports (de exemplu DTM, GT World Challenge sau European Le Mans Series). Tenis, Extreme Biking, Arm Wrestling sau spectaculoasele competiţii de drone completează oferta Sport Extra în 2020.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru luna august, Sport Extra s-a pregătit pentru reluarea sezonului în DTM, cea mai importantă întrecere de turisme a Europei având programate etapele de la Spa-Francorchamps şi Lausitzring.

Nu vor lipsi galele ONE, GLORY sau LUX, precum şi întrecerile din GT World Challenge şi GTR Sprint Series.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vatasescu Lenuta Vatasescu Lenuta
    Ce este www.paginamedia.ro?
  • Szava Emese Szava Emese
    Din păcate de când Vodafone a preluat Upc, nu sunt deloc mulțumită de serviciile oferite. Inernetul oferit de multe ori lasă de dorit, în pachetul Hungary sunt canale care nu permit vizionare 24 din 24 pe teritoriul României, pe când alti operatori pot transmite fără restricții, giganticul Vodafone de ce nu reușește?
  • versanszki gabor versanszki gabor
    Are dreptate Alexandru Erdei cu Upc am avut internet nemaipomenit,nam avut probleme cu televiziunea.De cand cu scimbarea nici televiziunea nici internetul nu functioneaza la parametri normali,Platesc o gramada de bani pentru ca am firma si imi trebuie internet bun si primesc o laie.Aseara programele tv. mergeau zig zag.te duci la sediul din odorhei si iti vorbesc cu jumatate de gura,iti recomanda sa dai telefon la vodafon unde raspune domnul robot.daca nu remediaza curand trec la adversar la digi tv.si ei monteaza cablul optic si aceeas oferta il primesc la juma pret.De cand a fost preluat imediat de 2 luni tv 2 la care se uita majoritatea batrinilor din sat nu merge deloc.Mi sa spus la sediu ;ASTA E;.Mersi
  • ALEXANDRU ERDEI ALEXANDRU ERDEI
    Din pacate de cand "gigantul" Vodafone " a preluat UPC s-au dus naibii serviciile de internet care erau cele mai bune pe piata - si credeti-ma ca le-am incercat pe toate - iar asta e parerea tuturor abonatilor din zona Tg.Secuiesc, jud. Covasna, care incearca zilnic sa ia legatura cu "colosalul" Vodafone si nu reusesc deoarece din cauza serviciilor "nemaipomenit de extraordinare", "coada" la telefon dureaza zeci de minute din timpul abonatilor din vina exclusiva a Vodafone! Probabil toata lumea vrea sa multumeasca pentru serviciile deosebite furnizate! Zilnic sunt intreruperi, iar nivelul vitezei de internet este de de cele mai multe ori la 20-30 Mbps indiferent de abonament!!! Asa ca nu va mai laudati singuri ci intrebati fostii clienti UPC! Acolo este indicatorul de "buna-stare" a serviciilor furnizate!!!

Trimite un comentariu

sus