Skip to main content

COMUNICAT. SportExtra, noul partener tv pentru transmisiunile directe. Se vede pe Telekom şi Vodafone

 
COMUNICAT. SportExtra, noul partener tv pentru transmisiunile directe. Se vede pe Telekom şi Vodafone

COMUNICAT. Raliul Sibiului 2020 devine, în acest weekend, prima competiţie televizată în direct, ca urmare a parteneriatului media semnat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi SportExtra.

Publicitate

Astfel, etapele de raliuri, viteză în coastă; dar şi alte competiţii, organizate sub egida FRAS, vor putea fi urmărite atât în direct pe platforma SportExtra.ro, cât şi pe postul de televiziune SportExtra. În plus, fanii motorsportului vor putea urmări şi emisiuni dedicate acestui fenomen, în care protagonişti vor fi piloţii din cadrul FRAS.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În acest moment, SportExtra TV este disponibil în reţelele Telekom şi Vodafone.

“Este un nou pas pe care îl facem în dezvoltarea motorsportului, iar prin acest parteneriat, ne dorin ca automobilism sportiv şi SportExtra să crească împreună.

Extindem astfel aria de vizibilitate în faţa fanilor, care, de acum, nu vor vedea competiţiile doar pe paginile de social media ale FRAS, dar şi pe tv, urmând ca SportExtra să ofere spaţii generoase la fiecare etapă”, a declarat Norris Măgeanu, preşedintele FRAS.

“Încă de la început, SportExtra şi-a dorit să devină o platformă pentru promovarea sporturilor care în acest moment nu au o vizibilitate la fel de mare ca fotbalul.

Credem, cu convingere, faptul că automobilism românesc este o nişă care poate creşte frumos din punct de vedere al transmisiunilor directe.

Vom transmite atât pe online, cât şi pe tv aproape săptămânal evenimentele organizate de FRAS”, a afirmat reprezentantul SportExtra, Ionuţ Samoilă.

În prezent, SportExtra mai transmite campionatele de anduranţă de la Daytona şi Barthurst, dar şi cel de DTM.

De asemenea, competiţii majore din zona de fighting precum ONE FC şi Glory sunt disponibile prin intermediul platformei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionel branga ionel branga
    "prima competiție televizată în direct"...aceasta afirmatie e falsa. Raliul Deltei, proba din Tulcea, in 2013 a fost transmis in direct pe Digi Sport
  • Marian Marian
    Daytona nu e campionat. Din cate stiu, e un circuit oval. Iar de Barthurst nu am auzit. Poate Bathurst. Care la fel, e un traseu.

    Proprietatea termenilor, deh. Nici ei nu stiu ce transmit. Raliul din jurul Casei Poporului probabil.

    Iar pe DTM au dat o poala de bani pe un campionat care se vede moca pe YouTube.

    Profesionisti, nene...

Trimite un comentariu

sus