Skip to main content

Se cunoaşte echipa „orăşenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunţate

 
Se cunoaşte echipa „orăşenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunţate

Pro TV anunţă echipă completă a „orăşenilor” pentru noul sezon al reality show-ului Ferma. Emisiunea reuneşte 16 concurenţi şi va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar în joc este un premiu de 50.000 de euro pentru „Fermnierul Anului”.

Publicitate

George Piştereanu (Tibi din serialul Vlad), luptătorul Bogdan Stoica, Elena Chiriac (sportivă şi fost model) şi Giulia Nahmany (fostă prezentatoare şi apoi actriţă şi acum instructor de Yoga) sunt vedetele care vor concura în echipa „orăşenilor”.

Anterior, Pro TV a precizat că Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Puşcău şi Cezar Ouatu vor face parte din echipa „orăşenilor”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce spun concurenţii?

George Piştereanu: „Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu şi interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine eşti cu adevărat.”

Bogdan Stoica: „Îmi plac provocările, îmi place adrenalina şi o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Elena Chiriac: „Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri. Ştiu că pot duce şi lupta asta.”

Giulia Nahmany: „Vreau să-mi depăşesc limitările, să ştiu că pot să fac faţă în orice situaţie, indiferent cât de neprielnice sunt condiţiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forţă lăuntrică.”

GALERIE FOTO

 • Bogdan Stoica
 • Elena Chiriac
 • Giulia Nahmany
 • George Pistereanu

Din echipa „sătenilor” fac parte următorii concurenţi: Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea şi Ana Maria Ababei.

Formatul noului sezon: „Orăşeni versus săteni”

Opt orăşeni şi opt săteni vor fi concurenţii, spun cei de la Pro TV:

„Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."


Citeşte şi: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?


Citeşte şi: Alţi concurenţi anunţaţi la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mile mile
  asta inseamna *** ca trebuie sa fi la ferma
 • Allex Allex
  Distribuția sezonului este slăbuță, însă oricum se știe că nu prea participă vedete de mâna întâi în astfel de reality-showuri. Oricum sezonul acesta este un sezon “ de pandemie” ,unul “low budget”, emisiunea urmând sa fie filmată într-o casă ce apărea în telenovela Inimă de Țigan, din cadrul Studiourile Buftea. Pro Tv mai pregătește însă un reality pentru această toamnă, evitând astfel filmarea de emisiuni cu public, în studio.
 • Marian Marian
  Mile ai vazut pe celalalt site ce procente are pro si antenuta ta , cred ca raman cu tine este un esec de la un timp antenuta ta oscileaza intre 10-13 share , vad ca si pro 2 pro gold , pro cinema si pro x au inceput sa creasca de la un timp,
 • mile mile
  chiar nu a vrut nicio vedeta sa participe

Trimite un comentariu

sus