Skip to main content

Elena Vijulie Tănase, noul director al Radio Europa Liberă

 
Elena Vijulie Tănase, noul director al Radio Europa Liberă
elena vijulie

Jurnalista Elena Vijulie Tănase, care a plecat în urmă cu câteva săptămâni de la postul Digi 24, va conduce platforma digitală Radio Europa Liberă.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Elena Vijulie va fi, de la 1 septembrie, director al Radio Europa Liberă. Poziția a fost deținută, până în urmă cu câteva luni, de Sabina Fati.

Contactată de Paginademedia.ro, Elena Vijulie a confirmat informația, fără a da alte detalii.

Radio Europa Liberă și-a relansat serviciul media pentru România la sfârșitul anului 2018, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Serviciul Radio România Liberă a fost relansat, dar nu ca post de radio cu licență, ci sub forma unei platforme online de conținut.

La relansare, Sabina Fati a fost numită coordonator al proiectului.

Elena Vijulie, plecare după opt ani la Digi 24

La sfârșitul lunii iulie, Elena Vijulie pleca de la Digi 24, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

"Este o demisie amânată", spunea atunci Elena Vijulie Tănase.

Jurnalista pleca de la Digi 24 după opt ani. Venise la postul de știri în august 2012, ca șef al departamentului politic. Ulterior, a realizat o serie de emisiuni și proiecte de istorie recentă.

Citește și: Cine va conduce biroul din România al Radio Europa Liberă

Citește și: Elena Vijulie Tănase, demisie Digi 24: Am nevoie de altă ambianță profesională. Am nevoie de o schimbare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @lt col vijulie

    Din păcate aveți dreptate, acest sait cenzureaza de capul lui, așa cum fac și alte saituri, și invoca niste reguli logice doar in capul lor. Asta cu Ministerul adevărului e eticheta perfecta, având în vedere cum sunt semnalate pe aici derapajele după regula hai sa arătăm paiul din ochiul altuia, niciodată barna din ochii noștri. Nea obae mai deranjam pe aici o vreme cât te întinzi tu către perfecțiune până o sa ramai doar cu prietenii și cu agențiile de media. Adica vei rămâne *** lor și atât.
  • Cuvântul din primul meu comentariu, care nu a trecut de filtrul Ministerului Adevărului, nu are absolut nimic vulgar sau jignitor în el. Se referă doar la nişte amărâte de insecte zburătoare, oricum mult mai puţin dăunătoare societăţii decât mentalitatea care-i animă pe cenzorii PdM. Dar poate ceva mai inteligente.

    De curând, urmaşii Agathei Christie au anunţat că următoarele editări ale clasicului roman "Zece negri mititei" nu vor mai avea în titlu cuvântul "negru", pentru că corectitudine politică. Să înţeleg că nici cuvântul "muscă" nu mai e suficient de PC pentru voi, neomarxişti mititei?
  • Doamna prezenta dimineta la digi stiri internationale sau revista presei internationale, o facea foarte prost din punctul meu de vedere, mereu parea nepregatita, se balbaia, uita, revenea asupra unor informatii. Personal nu imi placea cum prezenta
  • Sunt foarte mândră de pasul uriaş pe care l-am făcut în cariera mea. Am plecat de la un post TV atât de anost încât ni se sinucideau în direct *** din studiouri de atâta spleen bacovian, la un post de *** pe care nici nu mai trebuie să-l asculţi pe sub plapumă, ca pe vremuri.
  • Asa da, o provocare profesionala pe cinste. Exact ce cauta! Nu? La Digi nu se mai simtea desavarsita, cu siguranta la Europa Libera o sa isi indeplineasca visul. Si il ia si pe Stelica sa abereze si el diverse barfe istorice si sa se mai lupte un pic in fata oglinzii acasa cu comunistii!
  • Pai spunea acum ceva vreme ca are nevoie de o schimbare. De ce nu s-a facut bucatareasa? Sau croitoreasa? Sau motostivuitor?

Trimite un comentariu