Skip to main content

Emisiunea lui Ianţu, preselecţii în curtea TVR. Câştigă România se pregăteşte de sezonul şapte

 
Emisiunea lui Ianţu, preselecţii în curtea TVR. Câştigă România se pregăteşte de sezonul şapte

Virgil Ianţu se pregăteşte de un nou sezon „Câştigă România”, la TVR 2. Postul public anunţă preselecţiile quizz-show-ului românesc, ajuns la sezonul şapte.

Publicitate

Din cauza coronavirusului, acestea vor avea loc în curtea TVR. Vor fi programate luni, 24 august, între orele 16:00 şi 20:00.

Castingul pentru acest sezon va avea loc doar în Bucureşti, tot din cauza pandemiei. În mod normal, echipa emisiunii ar fi mers cu caravana prin ţară.

Oficialii TVR, despre preselecţiile emisiunii lui Ianţu:

„În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile vor fi susţinute în aer liber în curtea TVR şi în cele mai stricte condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii”, anunţă aceştia.

Formatul „Câştigă România” a fost gândit de compania de producţie Zucchero Media.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec".

Formatul emisiunii a ajuns să fie vândut la nivel internaţional, în Statele Unite, unde a fost preluat de compania de producţie a actriţei Whoopi Goldberg, sub denumirea „Win Your Country“.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Virgil Ianțu este un om deștept și cult. Nu a fost, și nu va fi niciodata un showman. Acest gen de format i se potrivește, și face bine ceea ce face. Acest om de televiziune are publicul lui, un public manierat și educat. După părerea mea, chiar TVR-ul e televiziunea care i se potrivește cel mai bine, dat fiind faptul că este televiziunea națională, iar rolul ei este să educe și să promoveze cultura și valorile țării noastre.
  • livia pilă livia pilă
    @Adi Ianțu e de mult timp aici. A fost adus de neuitata Irina Radu și păstrat de Doinița Gradea. Nu mai are el deloc farmec, nu prea face audiență, e doar o epavă, însă la tocat bani degeaba se pricepe. Acesta este TVR. Cu Gradea, cu Cristache, cu Dârvariu, cu Carla Tompea, cu Smaranda Vornicu, cu Demeter Andras, cu Mircea Radu și alții de aceeași teapă.
  • adi adi
    Bună stire. Habar nu aveam că Iantu a ajuns la TVR. E clar că încă mai e ceva de muls acolo.

Trimite un comentariu

sus