Skip to main content

Schimbare: FilmBox Plus devine FilmBox Stars. Are o nouă siglă

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Schimbare. FilmBox Plus devine FilmBox Stars, de luna viitoare. Compania de media SPI/FilmBox anunţă schimbarea denumirii canalului FilmBox Plus, de la 1 septembrie.

Publicitate

De asemenea, postul va avea şi un pachet grafic nou pentru toate în toate ţările în care se vede, inclusiv România. Televiziunea este disponibilă în zece ţări din regiunea Balcanilor şi a Europei Centrale şi de Est.

„Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul nostru ferm de a aduce telespectatorilor noştri o selecţie bine gândită a celor mai populare şi premiate filme, actorii preferaţi ai fanilor şi hituri de la Hollywood cu vedete celebre”, spune Berk Uziyel, CEO la SPI International.

Rebranding-ul canalelor FilmBox a început în luna aprilie. Postul principal, FilmBox, a adoptat un nou pachet grafic, care a fost lansat în primă fază în Republica Cehă şi Slovacia. Ulterior, schimbarea s-a produs şi în alte ţări.

Totodată, din august s-a introdus şi un nou pachet grafic pentru FilmBox Premium.

Din portofoliul SPI/FilmBox fac parte următoarele canale: FilmBox, DocuBox, FightBox, FashionBox, FilmFamilyBox, FilmPremiumBox, FilmExtraBox, 360TuneBox, FilmBox Stars şi Fast&FunBox.

Sigla veche

Sigla nouă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus